Ήπαρ με πατάτες σε κατσαρόλα

Ήπαρ με πατάτες σε κατσαρόλα


Μια συνταγή ήπατος και πατάτας σε ένα δοχείο. Φυσικά, αυτό το πιάτο μπορεί να μαγειρευτεί σε ένα φύλλο ψησίματος ή σε ένα καλούπι. Αλλά είναι νόστιμο και σε ένα δοχείο.

Περιγραφή παρασκευής:

Πρώτον, είναι απλώς ένα πιάτο που σερβίρει. Και δεύτερον, το πιάτο στο δοχείο είναι πολύ όμορφο, ακόμη και επίσημο και εορταστικό. Χρησιμοποιήθηκαν απλά προϊόντα και τι εορταστικό πιάτο αποδείχθηκε!Σκοπός:
Για γεύμα / / Για δείπνο
Κύριο συστατικό:
Κρέας / / Λαχανικά / / Βόειο κρέας / / Πατάτες / / Υποπροϊόντα / / Το ήπαρ / / Χοίρειο συκώτι
Πιάτο:
Ζεστά πιάτα

Συστατικά:

  • Κοτόπουλο ή βόειο κρέας – 500 γραμμάρια
  • Πατάτες – 600 γραμμάρια
  • Τυρί – 150 γραμμάρια
  • Κρεμμύδια – 150 γραμμάρια
  • Καρότα – 200 γραμμάρια
  • Ξηρή Κρέμα – 300 γραμμάρια
  • Φυτικό λάδι – Για γεύση (για το τηγάνισμα)
  • Αλάτι, πιπέρι – Για γεύση

Μερίδες: 6-7

Πώς να μαγειρεύετε “Ήπαρ με πατάτες σε κατσαρόλα”

Ήπαρ με πατάτες σε κατσαρόλα - φωτογραφία βήμα 1
1. Προετοιμάστε όλα τα προϊόντα για το μαγείρεμα. Τα λαχανικά, φυσικά, πρέπει να πλένονται και να καθαρίζονται. Πλένετε το ήπαρ, αφαιρέστε την μεμβράνη και κόψτε τις φλέβες. Luchok λεπτά κοπεί. Τα καρότα μπορούν να τριφτούν και μπορούν να κοπούν σε λεπτές λωρίδες. Το συκώτι κόβεται σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τηγανίζουμε τα κρεμμύδια. Οι πατάτες θα φαίνονται όμορφα με τη μορφή κύβων ή μικρών brusochkov. Στη συνέχεια, προσθέστε τα καρότα. Όταν το καρότο είναι μαλακό, βάλτε το συκώτι στο τηγάνι και τηγανίστε όλα τα λεπτά 2-3.
Ήπαρ με πατάτες σε κατσαρόλα - φωτογραφία βήμα 2
2. Τώρα μπορείτε να ρίξετε ξινή κρέμα στο τηγάνι. Λοιπόν, όλα είναι μικτά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι για να δοκιμάσετε και αφήστε να σταθεί στη μέση θερμότητα για περίπου 7 λεπτά.
Ήπαρ με πατάτες σε κατσαρόλα - φωτογραφία βήμα 3
3. Σε ένα άλλο τηγάνι, πετρέλαιο θέρμανσης και τηγανίστε τις πατάτες σε φέτες μέχρι να είναι έτοιμες. Θα πρέπει να γυρίσουν ψητό, με ένα κόκκινο κρούστα.
Ήπαρ με πατάτες σε κατσαρόλα - φωτογραφία βήμα 4
4. Προετοιμάστε το τυρί. Για να το κάνετε αυτό πρέπει να το σχάρετε. Τώρα ξεκινήστε να προσθέτετε τα συστατικά μας στα γλάστρες. Το μισό από το ήπαρ με λαχανικά τοποθετείται στο κάτω μέρος των δοχείων μας. Από πάνω βάζουμε όλες τις πατάτες.
Ήπαρ με πατάτες σε κατσαρόλα - φωτογραφία βήμα 5
5. Βάλτε το υπόλοιπο συκώτι στις πατάτες και πασπαλίζετε καλά με τριμμένο τυρί. Ζεσταίνετε το φούρνο. Βάλτε τις κατσαρόλες στο φούρνο και ψήνετε για περίπου 35 λεπτά σε θερμοκρασία 180 μοίρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 11