Ζύμη για pelmeni χωρίς αυγά

Ζύμη για pelmeni χωρίς αυγά


Ζύμη μαγειρέματος για ζυμαρικά χωρίς αυγά στο σπίτι είναι μια ευχαρίστηση! Και το αποτέλεσμα των εργασιών σας θα απολαμβάνουν συγγενείς. Συνιστώ ιδιαίτερα να προσπαθήσετε να κάνετε μια ζύμη για αυτή τη συνταγή.

Περιγραφή παρασκευής:

Σε ένα από τα φόρουμ βρήκα αυτή τη συνταγή, προσπάθησα να το μαγειρέψω – ήμουν ικανοποιημένος. Τώρα συμβουλεύω όλες τις οικοδέσποινες. Ακόμα και αρχάριοι δεν έχουν προβλήματα και πολύ γρήγορα μαγειρεύουν αυτή τη ζύμη.Κύριο συστατικό:
Αλεύρι και ζύμη
Διατροφή:
Ψήσιμο χωρίς

Συστατικά:

  • Αλεύρι – 3 φλιτζάνια
  • Ηλιέλαιο – 3 στοιχεία. κουτάλια
  • Ζεστό νερό – 1,5 ποτήρια

Μερίδες: 30

Πώς να μαγειρεύετε “Ζύμη για ζυμαρικά χωρίς αυγά”

Ζύμη για ζυμαρικά χωρίς αυγά - φωτογραφία βήμα 1
1. Ο κατάλογος των προϊόντων για τη ζύμη για pelmeni στο σπίτι δεν είναι καθόλου εξαιρετικό. Η ζύμη προετοιμάζεται γρήγορα και είναι πολύ ελαστική.
Ζύμη για ζυμαρικά χωρίς αυγά - φωτογραφία βήμα 2
1. Συνδέστε το αλάτι, το αλεύρι και το φυτικό έλαιο σε καθορισμένες αναλογίες. Στη συνέχεια ρίχνουμε σε ζεστό νερό (σχεδόν βραστό νερό) με αργό πίδακα.
Ζύμη για pelmeni χωρίς αυγά - φωτογραφία βήμα 3
3. Ανακατέψτε καλά ώστε να μην υπάρχουν σβώλοι. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε το τραπέζι με το αλεύρι και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε τη ζύμη στην επιφάνεια.
Ζύμη για ραβιόλια χωρίς αυγά - φωτογραφία βήμα 4
4. Η τελική ζύμη λαμβάνεται ως άργιλος. Αυτό δείχνει ότι οι ζύμες δεν θα σπάσουν όταν μαγειρευτούν. Διαχωρίστε τη ζύμη σε μέρη, καθένα από τα οποία μπορεί να ξεδιπλώσει ξεχωριστά και να κάνει κενά. Συνήθως χρησιμοποιώ pelmennitsej, επομένως έχω ξεδιπλώσει κάποια στρώματα.
Ζύμη για ραβιόλια χωρίς αυγά - φωτογραφία βήμα 5
5. Επιλέξτε τον εαυτό σας για τη γέμιση για τις ζύμες. Αποδεικνύονται τόσο όμορφα. Οι μπιφτέκια αποθηκεύονται τέλεια στην κατάψυξη και η ζύμη δεν χάνει τις ιδιότητές της.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 50 = 56

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: