Ζελέ με τυρί

Ζελέ με τυρί


Το τυρί ζελέ είναι ένα εξαιρετικό υγιεινό επιδόρπιο που μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα άλλα πιάτα του γλυκού τραπέζι. Τις περισσότερες φορές σε ένα τέτοιο ζελέ, προσθέστε φωτεινά μούρα, ένα χρωματιστό στρώμα ζελέ ή ποτίζεται με σιρόπι.

Περιγραφή παρασκευής:

Πώς να μαγειρέψετε το ζελέ του τυριού;

1. Ζελατίνη βάζουμε σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε το γάλα και αφήνουμε για μισή ώρα. Θα πρέπει να διογκωθεί. Μετά από 30-40 λεπτά, βάλτε το τηγάνι στη φωτιά και, ανακατεύοντας, θερμαίνετε. Μην βγάζετε! Χρειαζόμαστε μόνο τη διάλυση της ζελατίνης.

2. Τρίψτε το τυρί με τη ζάχαρη και προσθέστε ξινή κρέμα. Προτιμώ να τα κουνήσω όλα με ένα μπλέντερ ή με ένα μίξερ, που ο ζελέ δεν αισθάνθηκε το τυρόπηγμα. Μπορείτε επίσης να παραλείψετε το τυρί cottage με ζάχαρη μέσα από ένα κόσκινο.

3. Στη γλυκιά κρεμώδη μάζα ξινή κρέμα, εισάγετε ζελατίνη. Ανακατέψτε.

4. Ο όγκος της προετοιμασίας του πηκτώματος πηκτωμάτων είναι έτοιμος! Παραμένει να χυθεί πάνω στις φόρμες ή σε μία μεγάλη μορφή. Συνιστώ να προσθέσετε στο τυρόπηγμα ζελέ κονσέρβες ή νωπά φρούτα ή μούρα. Και, αν δεν είναι πολύ τεμπέλης, δημιουργήστε ένα άλλο λαμπερό στρώμα ζελέ. Για αυτό, χρησιμοποιήστε τη ζελατίνη και το αγαπημένο σας χυμό φρούτων. Αφήστε τη ζελατίνη να φουσκώσει στο χυμό, στη συνέχεια να την θερμάνει και να την χύσει πάνω στο κάτω μέρος του καλουπιού (μπορείτε να προκαθορίσετε το σχήμα με μούρα ή φρούτα). Στο κατεψυγμένο ζελέ βάλτε ένα στρώμα ζελέ.

5. Βάλτε το ζελέ στο ψυγείο για μερικές ώρες. Μετά από δύο ώρες, επιλέξτε από το καλούπι, κόψτε και σερβίρετε μερίδες. Προκειμένου να επιλέξετε ευκολότερα τη ζελατίνα από το καλούπι, χαμηλώστε τη μορφή σε ζεστό νερό. Μπορείτε επίσης να στρώσετε τη φόρμα με μεμβράνη τροφίμων, η οποία στη συνέχεια εύκολα βγαίνει. Είναι αλήθεια ότι, με μια ομοιόμορφη εξομάλυνση της μεμβράνης στο καλούπι, μπορούν να σχηματιστούν πτυχές πάνω στη ζελέ.

Καλό φαγητό!
Σκοπός:
Για παιδιά / / Στο γιορτινό τραπέζι
Κύριο συστατικό:
Γαλακτοκομικά προϊόντα / / Cottage Cheese / / Ζελατίνη
Πιάτο:
Επιδόρπια / / Jelly

Συστατικά:

  • Ζελατίνη – 25 γραμμάρια
  • Γάλα – 100 χιλιοστόλιτρα
  • Τυροκομείο – 400 γραμμάρια
  • Ξηρή Κρέμα – 400 γραμμάρια
  • Ζάχαρη – 7 Art. κουτάλια

Μερίδες: 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 90