Κέικ με μελιτζάνα χωρίς ψήσιμο

Κέικ με μελιτζάνα χωρίς ψήσιμο


Αυτό είναι το απλούστερο κέικ που μπορείτε να φανταστείτε. Είναι γλυκό και πολύ νόστιμο. Πρέπει να βάλετε ένα κέικ μελόψωμο στην ξινή κρέμα και αυτό είναι! Αλλά υπάρχει ένα μείον: θα πρέπει να περιμένετε 8-12 ώρες για εμποτισμό.

Περιγραφή παρασκευής:

Δεν γνωρίζετε πώς να φτιάξετε ένα κέικ μελόψωμο χωρίς ψήσιμο; Θα σας δείξω μια απλή συνταγή. Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα εποχιακά μούρα ή τα φρούτα. Δώστε του ένα καλό μούσκεμα, και θα σας ευχαριστήσει με την απαλή και γλυκιά γεύση του!Σκοπός:
Για παιδιά / / Απογευματινό σνακ / / Στο γιορτινό τραπέζι
Κύριο συστατικό:
Γαλακτοκομικά προϊόντα / / Ξηρή Κρέμα
Πιάτο:
Ψήσιμο / / Τούρτες / / Χωρίς ψήσιμο
Γεωγραφία της κουζίνας:
Ρωσική κουζίνα

Συστατικά:

  • Μελόψωμο – 500 γραμμάρια
  • Κρέμα γάλακτος – 450 γραμμάρια (20% και άνω)
  • Ζάχαρη – 150 γραμμάρια (ή ζάχαρη σε σκόνη)

Μερίδες: 6-8

Πώς να μαγειρεύετε “Κέικ από κέικ χωρίς ψήσιμο”

Κέικ από μελόψωμο χωρίς ψήσιμο - φωτογραφία βήμα 1
Για ένα κέικ θα χωρέσει μόνο φρέσκο ​​μελόψωμο, πολύ ξηρό δεν μπορεί να πάρει εμποτισμένο έτσι ώστε το κέικ έχει γίνει τρυφερό, απαλό. Και αντί της ζάχαρης είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε σκόνη, αλλά όταν δεν υπάρχει χρόνος, η ζάχαρη θα κάνει. Λιπαρή ξινή κρέμα όσο το δυνατόν ψηλότερα, ή προσθέστε ένα παχυντή, 1 κουταλιά της σούπας με μια διαφάνεια αρκεί.
Κέικ μελόψωμο χωρίς ψήσιμο - φωτογραφία βήμα 2
Ανακατεύουμε με ξινή κρέμα και ζάχαρη. Η μάζα πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κρεμώδης, αλλά όχι υγρή. Αν η ξινή κρέμα δεν έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, προσθέστε ένα παχυντή.
Κέικ από μελόψωμο χωρίς ψήσιμο - φωτογραφία βήμα 3
Μπισκότα μελόψωμο στα μισά.
Κέικ μελόψωμο χωρίς ψήσιμο - φωτογραφία βήμα 4
Βυθίστε κάθε μισό από το ραβδί στην κρέμα. Τοποθετήστε το στο πιάτο. Επιπλέον, κρέμεται τα στρώματα. Μπορείτε να προσθέσετε οποιουδήποτε μούρα στο κέικ.
Κέικ μελόψωμο χωρίς ψήσιμο - φωτογραφία βήμα 5
Συλλέξτε το κέικ με τη μορφή αντικειμενοφόρου. Αρκετά μισά έσπασε σε κομμάτια για να γεμίσω τα κενά καθίσματα μέσα, ανάμεσα στο μελόψωμο. Κορυφή με πλούσια κρέμα κρέμας κρέμας. Για διακόσμηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γλάσο σοκολάτας ή αλεσμένα καρύδια. Είχα ένα κομμάτι σοκολάτας, και το τρίβω σε μια λεπτή τρίφτη πάνω από το κέικ. Στείλτε το κέικ στο ψυγείο για 8-12 ώρες.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: