Κέικ σε τηγάνι με ξινή κρέμα

Κέικ σε τηγάνι με ξινή κρέμα


Το κέικ σε ένα τηγάνι με ξινή κρέμα μπορεί να μαγειρευτεί πολύ γρήγορα χωρίς τη χρήση φούρνου. Το κέικ είναι απλό, αλλά πολύ νόστιμο. Ειδικά είναι απαλό, όταν είναι καλά εμποτισμένο με κρέμα.

Περιγραφή παρασκευής:

Ετοιμάστε ένα κέικ μπορεί να είναι πολύ απλό, αν δεν χρησιμοποιείτε φούρνο, αλλά μια σόμπα. Αυτό επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία. Με ένα τέτοιο κέικ μπορείτε να μεταχειριστείτε τους καλεσμένους σας ή απλά να περιποιηθείτε τα επτά γλυκά. Σχετικά με το πώς να φτιάξετε ένα κέικ σε ένα τηγάνι με ξινή κρέμα, διαβάστε σε αυτή τη συνταγή.Σκοπός:
Για παιδιά / / Απογευματινό σνακ
Κύριο συστατικό:
Γαλακτοκομικά προϊόντα / / Αλεύρι / / Ξηρή Κρέμα
Πιάτο:
Ψήσιμο / / Τούρτες / / Μπισκότο
Γεωγραφία της κουζίνας:
Ευρωπαϊκή

Συστατικά:

  • Ξηρή Κρέμα – 600 γραμμάρια
  • Ζάχαρη – 400 γραμμάρια
  • Σόδα – 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Σιτάλευρο – 3 φλιτζάνια
  • Βανιλλίνη – 1 γραμμάριο

Μερίδες: 10

Πώς να μαγειρέψετε ένα “Κέικ με ξινή κρέμα”

Κέικ σε τηγάνι με ξινή κρέμα - φωτογραφία βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ, αρκετές φορές κοσκινίστε το αλεύρι μέσα από ένα κόσκινο. Προσθέστε σόδα σε αυτό, δεν είναι απαραίτητο να το σβήσετε, θα κάνει ξινή κρέμα. Ρίξτε 200 γραμμάρια λιπαρής ξινή κρέμα στο αλεύρι, προσθέστε το ήμισυ της ζάχαρης και ανακατέψτε καλά, ανακατεύοντας τη ζύμη.
Κέικ σε τηγάνι με ξινή κρέμα - φωτογραφία βήμα 2
Διαχωρίστε τη ζύμη σε οκτώ έως εννέα κομμάτια του ιδίου μεγέθους και τα τυλίξτε σε μπάλες.
Κέικ σε τηγάνι με ξινή κρέμα - φωτογραφία βήμα 3
Roll κάθε μπάλα στην επιφάνεια εργασίας σε ένα λεπτό στρώμα. Κόψτε το μέχρι το μέγεθος του τηγανιού, στο οποίο θα ψηθούν τα κέικ. Είναι πολύ βολικό να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα καπάκι από αυτό το τηγάνι.
Κέικ σε τηγάνι με ξινή κρέμα - φωτογραφία βήμα 4
Διαδώστε το τηγάνι στη σόμπα. Διαδώστε τα κέικ σε αυτό με τη σειρά και τα ψήνετε σε κάθε πλευρά για δύο λεπτά για να φτιάξετε ένα κόκκινο κρούστα.
Κέικ σε τηγάνι με ξινή κρέμα - φωτογραφία βήμα 5
Για κρέμα γάλακτος, χτυπήστε το υπόλοιπο της ξινή κρέμα και ζάχαρη με βανιλίνη. Είναι πολύ σημαντικό η ξινή κρέμα να είναι λιπαρή, τουλάχιστον 25%. Διαφορετικά, η κρέμα θα αποδειχθεί υγρή και θα εξαπλωθεί. Καλύψτε κάθε κέικ με κρέμα, συλλέγοντάς τα σε ένα σωρό.
Τούρτα σε τηγάνι με ξινή κρέμα - φωτογραφία βήμα 6
Για το ψεκασμό, συνθλίβετε τα cookies σε ένα ψίχουλο, για παράδειγμα, είναι κατάλληλο ένας μαγειρεμένος κουλουράκι. Από όλες τις πλευρές, πασπαλίζουμε το κέικ και το βάζουμε στο ψυγείο να μουλιάσει, είναι καλύτερα να το αφήσουμε για τη νύχτα.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 + = 44

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: