Κέικ “Snickers” χωρίς ψήσιμο

Κέικ


Στο κατώφλι των επισκεπτών; Ψάχνετε για κάτι ενδιαφέρον για το επιδόρπιο; Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να υπερέχει στο ψήσιμο; Τότε μια τέτοια απλή συνταγή για το κέικ “Snickers” χωρίς ψήσιμο γίνεται μια πραγματική σωτηρία! Είναι νόστιμο!

Περιγραφή παρασκευής:

Όπως μπορείτε να δείτε, παρά το δυνατό όνομα, η συνταγή για τη δημιουργία ενός κέικ “Snickers” χωρίς ψήσιμο είναι πολύ απλή και προσβάσιμη σε κάθε οικοδέσποινα. Εδώ είναι λίγο περισσότερο πετρέλαιο για να αγοράσετε – και προς τα εμπρός, μάθετε πώς να κάνετε μια τούρτα “Snickers” χωρίς ψήσιμο!Σκοπός:
Απογευματινό σνακ
Κύριο συστατικό:
Γαλακτοκομικά προϊόντα / / Συμπυκνωμένο γάλα
Πιάτο:
Ψήσιμο / / Τούρτες / / Χωρίς ψήσιμο
Διατροφή:
Επιδόρπια χωρίς / / Πιάτα χωρίς ψήσιμο

Συστατικά:

  • Βούτυρο – 500 γραμμάρια (250 γραμμάρια ανά κρέμα)
  • Μπισκότα κέικ – 2 κομμάτια (εάν είναι δυνατόν, πάρτε τη σοκολάτα)
  • Συμπυκνωμένο συμπυκνωμένο γάλα – 1 τεμάχιο (1 κατσαρόλα)
  • Φιστίκι – 300 γραμμάρια (100 γρ. – για διακόσμηση, το υπόλοιπο σε κέικ)
  • Ζάχαρη – 150 γραμμάρια
  • Σοκολάτα – 100 γραμμάρια
  • Γάλα – 2 φλυτζάνια

Μερίδες: 5-6

Πώς να προετοιμάσετε το “Cake Snickers” χωρίς ψήσιμο “

Κέικ
1. Το cori είναι εμποτισμένο με κάτι γλυκό, θα το αφήσουμε για λίγο. Κάνουμε την πρώτη κρέμα. Το μισό από το βούτυρο χτυπά με συμπυκνωμένο γάλα και φιστίκια.
Κέικ
2. Κάνουμε τη δεύτερη κρέμα. Θα σπάσουμε το υπόλοιπο λάδι με ζάχαρη. Το γάλα φέρεται σε βρασμό, προσθέστε σε αυτό το μείγμα και ανακατέψτε ξανά.
Κέικ
3. Τώρα βάλτε όλα μαζί. Λιπάνετε τη δεύτερη κρέμα με ένα από τα κέικ και βάλτε το στο ψυγείο. Κερδίζοντας μετά από 20 λεπτά από την κορυφή προσθέτουμε την πρώτη κρέμα και εφαρμόζουμε μια δεύτερη κέικ. Επιπλέον, καλύπτουμε το κέικ με τη δεύτερη κρέμα από όλες τις πλευρές.
Κέικ
4. Σοκολάτα που πνίγουμε σε ένα λουτρό νερού, ρίχνουμε το κέικ από την κορυφή. Πασπαλίστε με τα υπόλοιπα παξιμάδια. Ψύξτε και σερβίρετε!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 53 = 56

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: