Σουβλάκια αρνιού με ακτινίδιο

Σουβλάκια αρνιού με ακτινίδιο


Σας αρέσει lamb shish kebab με τον τρόπο που μου αρέσει; Αν ναι, μπορώ να σας πω μια πολύ ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη μαρινάδα γι ‘αυτόν, στην οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να μαλακώσετε το kiwi του αρνιού.

Περιγραφή παρασκευής:

Ίσως ένας από σας έχει ήδη ακούσει για αυτή τη μέθοδο μαρινάρισμα κρέατος, αλλά προσωπικά για μένα αυτή η συνταγή για το μαγείρεμα shish kebab από αρνί με ακτινίδιο είναι σχετικά νέα. Έμαθα γι ‘αυτό από τους φίλους μου και αποφάσισα να δοκιμάσω, επειδή η ανάδραση σχετικά με αυτό το shish kebab ήταν πολύ καλή. Θα σας πω ειλικρινά, το κρέας σε αυτή τη συνταγή ήταν εκπληκτικό, δεν ξέρω αν είναι ακτινίδιο ή κάτι άλλο, αλλά το αρνί βγήκε απίστευτα απαλό και τρυφερό. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε και αυτή την απλή συνταγή για kebab kebab, ελπίζω ότι θα σας αρέσει όσο και εγώ.

1) Αρχικά, εμείς, όπως αναμενόταν, πλένουμε το κρέας με τρεχούμενο νερό, το σκουπίζουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια των 40-50 γραμμαρίων το καθένα.

2) Στη συνέχεια, καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε μισούς δακτύλους, πλένουμε το ακτινίδιο και το κόβουμε κατευθείαν με το δέρμα.

3) Βάλτε τώρα το κρέας σε ένα βαθύ μπολ, προσθέστε σε αυτό κρεμμύδια, ακτινίδιο, αλάτι και πιπέρι για να δοκιμάσετε. Ανακατεύουμε καλά τα πάντα, θυμόμαστε ελαφρώς το κρέας και το αφήνουμε στο ψυγείο για μια μέρα.

4) Την επόμενη μέρα μπορείτε να ξεκινήσετε το μαγείρεμα shish kebab. Έτσι, ετοιμάζουμε τα κάρβουνα στη μπρούτζινα, τεντώνουμε το κρέας στα σουβλάκια (4-5 τεμάχια για καθένα) και στέλνουμε το προβάτο στο φούρνο.

5) Τηγανίζουμε το κρέας σε ένα κόκκινο κρούστα και το σερβίρουμε σε ένα τραπέζι με φρέσκα λαχανικά, σάλτσα ντομάτας και αϊίκα.

Απολαύστε την όρεξη σας!

Σκοπός:
Για γεύμα / / Στη φύση / / Στο γιορτινό τραπέζι / / Εορταστικό δείπνο
Κύριο συστατικό:
Κρέας / / Αρνί
Πιάτο:
Ζεστά πιάτα / / Shish kebab

Συστατικά:

  • Αρνί – 450 γραμμάρια
  • Κρεμμύδια – 120 γραμμάρια
  • Ακτινίδιο – 100 γραμμάρια
  • Αλάτι μεγάλο – 8 γραμμάρια
  • Μαύρη σκόνη πιπεριού – – Για γεύση

Μερίδες: 2-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =