Σάλτσα τρούφας

Σάλτσα τρούφας


Εάν είστε αληθινό γκουρμέ και θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με εξαιρετικά και εκπληκτικά πιάτα, σας προτείνω να σημειώσετε έναν απλό τρόπο πώς να προετοιμάσετε μια σάλτσα τρούφας. Είναι εξαιρετικά νόστιμο!

Περιγραφή παρασκευής:

Πικάντικη και ακριβή τρούφα δεν είναι ένα απλό συστατικό. Αλλά αν συμβεί να το πάρετε, τότε συστήνω ιδιαίτερα να μαγειρέψουν στη βάση του μια θαυμάσια σάλτσα. Η ιδανική επιλογή είναι να το σερβίρετε με ζυμαρικά. Αυτό το πιάτο δεν είναι ακριβώς για κάθε μέρα, αλλά σας συμβουλεύω να έχετε μια συνταγή σε μια σημείωση.Κύριο συστατικό:
Μανιτάρια / / Τρούφες
Πιάτο:
Σάλτσες / / Σάλτσα μανιταριών

Συστατικά:

  • Σπαγγέτι – 400 γραμμάρια
  • Ελαιόλαδο – 75 χιλιοστόλιτρα
  • Σκόρδο – 1 δόντι
  • Αντσούγιες – 2 τεμάχια
  • Τρούφα – 150 γραμμάρια
  • Αλάτι – 1 Για γεύση

Μερίδες: 2-4

Πώς να μαγειρέψετε “Σάλτσα Τρούφας”

Σάλτσα τρούφας - φωτογραφία βήμα 1
1. Πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσετε την ίδια την τρούφα. Πλύνετε το και καθαρίστε το με μια μεσαία σκληρή βούρτσα. Στη συνέχεια το ψιλοκόβουμε σε ένα ζυμαρικό τρούφας. Προετοιμάστε τα υπόλοιπα συστατικά.
Σάλτσα τρούφας - φωτογραφία βήμα 2
2. Ρίξτε το φυτικό έλαιο στο σαβουάν. Προσθέστε το αποφλοιωμένο και ψιλοκομμένο σκόρδο και γαύρο για 2-3 μέρη. Παράλληλα, φέρτε το νερό σε βράση σε κατσαρόλα.
Σάλτσα τρούφας - φωτογραφία βήμα 3
3. Αναδεύστε ενώ θερμαίνετε το λάδι. Στο βραστό νερό, προσθέστε αλάτι και μακαρόνια. Βράζετε μέχρι να ψηθούν.
Σάλτσα τρούφας - φωτογραφία βήμα 4
4. Αφαιρέστε απαλά το σκόρδο (έδωσε τη γεύση, και αν είναι βαριά ψημένο, το λάδι θα εκριζωθεί πικρά), τοποθετήστε την τρούφα συνθλίβονται στην πάστα.
Σάλτσα τρούφας - φωτογραφία βήμα 5
5. Η σάλτσα πρέπει να αναδεύεται ήπια με ένα πιρούνι. Δεν πρέπει να βράσει! Το σιγοβράζουμε για 5 λεπτά, και στη συνέχεια αφαιρέστε από τη φωτιά και συνδέστε με τα μακαρόνια. Τα πάντα, το πιάτο μπορεί να σερβιριστεί στο τραπέζι.
Καλό φαγητό!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 − = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: