Κέικ με ζελέ

Κέικ με ζελέ


Θέλω να σας πω πώς να κάνετε μια ανοικτή πίτα με ζελέ στο σπίτι. Συντάσσει γρήγορα, αποδεικνύεται νόστιμο και κομψό. Χρησιμοποιώ το κέικ κατάστημα και ο χρόνος μαγειρέματος μειώνεται στο ελάχιστο!

Περιγραφή παρασκευής:

Η συνταγή για την κατασκευή πίτας με ζελέ είναι πολύ απλή, αλλά το τελειωμένο ψήσιμο είναι απλά εκπληκτικά όμορφο, έτσι δεν είναι; Θέλω να πω λίγο περισσότερο για το κέικ: χρησιμοποίησα ένα έτοιμο κέικ με σπόρους παπαρούνας, αλλά το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε πραγματικά: η παπαρούνα σε μια πίτα μούρων “δεν ακούγεται”. Δοκιμάστε μόνο ένα λευκό μπισκότο ή σοκολάτα, γι ‘αυτό είναι πολύ πιο νόστιμο!Σκοπός:
Στο γιορτινό τραπέζι
Κύριο συστατικό:
Μούρα / / Αλεύρι και ζύμη / / Ζύμη μπισκότων / / Ζελατίνη
Πιάτο:
Ψήσιμο / / Τούρτες

Συστατικά:

  • Κέικ μπισκότων – 1 τεμάχιο (κατάλληλο και shorttake από κοντό ζύμη)
  • Γιαούρτι – 700 γραμμάρια (με γεμιστικό μούρων)
  • Ζελέ Κεράσι – 1 τεμάχιο (1 σακουλάκι)
  • Ζελατίνη – 20 γραμμάρια
  • Μούρα – Για γεύση (για διακόσμηση)
  • Ζάχαρη – Για γεύση (δεν προσθέτω αν ζελέ, τούρτα και γιαούρτι είναι ήδη γλυκιά)
  • Ζεστό νερό – 0,5 φλιτζάνια

Μερίδες: 5-6

Πώς να μαγειρέψετε “Τούρτα με ζελέ”

Κέικ με ζελέ - φωτογραφία βήμα 1
1. Προετοιμάστε το κέικ. Αν θέλετε, μπορείτε να το μαγειρέψετε μόνοι σας, αλλά έχω ήδη ψηθεί το έτοιμο τούρτα. Το απλώνουμε σε αποσπώμενη μορφή και κόβουμε τις άκρες, αν είναι απαραίτητο. Αφήστε το κέικ στη φόρμα για να κρυώσει.
Κέικ με ζελέ - φωτογραφία βήμα 2
2. Στη συνέχεια – ένα στρώμα από ζελέ γιαουρτιού. Γι ‘αυτό, η ζελατίνη αραιώνεται σε νερό (0,5 φλιτζάνια) και αναδεύεται μέχρι να διαλυθεί πλήρως. Τώρα το χτυπήστε με ένα μίξερ μαζί με το γιαούρτι και ρίξτε μέσα στο καλούπι πάνω από το κέικ. Αφήστε το στο ψυγείο: πρέπει να παγώσει. Όταν είναι κρύο, διακοσμούμε με μούρα.
Κέικ με ζελέ - φωτογραφία βήμα 3
3. Τα μούρα μπορούν να είναι οποιεσδήποτε και μπορείτε να τα κάνετε χωρίς αυτά. Σας προτείνω να δοκιμάσετε κομμάτια ακτινίδιο: φαίνονται πολύ ωραία.
Κέικ με ζελέ - φωτογραφία βήμα 4
4. Ας κάνουμε ζελέ. Είναι απλό: τα περιεχόμενα του φακελίσκου διαλύονται στο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Για μια πιο κορεσμένη γεύση και το χρώμα του ζελέ, μπορείτε να πάρετε λίγο λιγότερο νερό. Το έτοιμο μείγμα χύνεται πάνω από μούρα, και αποστέλλεται στο ψυγείο. Περιμένουμε να παγώσει τελείως. Και αυτή είναι η ομορφιά που έχουμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =