Παστίλι από φρούτα

Παστίλι από φρούτα


Πολύ συχνά θέλω να εκπλήξω την οικογένειά μου με νόστιμο, αλλά ταυτόχρονα χρήσιμο επιδόρπιο. Αυτή τη φορά θα σας πω πώς να προετοιμάσετε ένα ζυμαρικό φρούτων, ένα λαμπερό, φυσικό και παράξενα νόστιμο επιδόρπιο!

Περιγραφή παρασκευής:

Μια χρήσιμη και πολύ νόστιμη θεραπεία για το τσάι μπορεί να είναι μια παστίλ: αποξηραμένο με τη βοήθεια ενός φούρνου ή ενός αφυδατικού φρούτου. Σε αυτή τη συνταγή θα μάθετε πώς να προετοιμάζετε ένα ζυμαρικό φρούτων από αχλάδι, ακτινίδιο, μπανάνα και μούρα. Αυτό το πιάτο μπορείτε να προετοιμάσετε και από φράουλες, αβοκάντο και άλλα φρούτα. Βεβαιωθείτε ότι η παστίλλι δεν καίγεται στο φούρνο κατά τη διάρκεια της ξήρανσης. Προτείνω επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τάφρο από τεφλόν για να κάνετε την έτοιμη παστίλια πιο εύκολη να διαχωριστεί από το δίσκο ψησίματος.Σκοπός:
Για παιδιά / / Απογευματινό σνακ / / Για επιδόρπιο
Κύριο συστατικό:
Φρούτα / / Μπανάνα / / Kiwis / / Μούρα / / Αχλάδι
Πιάτο:
Επιδόρπια / / Παστίλα / / Γλυκό
Διατροφή:
Διαιτητικά τρόφιμα / / Χαμηλών θερμίδων / / Συνταγές χωρίς κακό

Συστατικά:

  • Μπανάνα – 2 τεμάχια
  • Ακτινίδια – 3 κομμάτια
  • Αχλάδι – 3 κομμάτια
  • Μούρα – 1 ποτήρι
  • Μέλι – 4-5 Art. κουτάλια

Μερίδες: 10

Πώς να μαγειρέψετε “Καραμέλα φρούτων”

Παστίλι φρούτων - φωτογραφία βήμα 1
1. Κατ ‘αρχάς, καθαρίστε τα φρούτα από σπόρους, φλούδες και ρίζες. Ξεφλουδίστε τα μούρα. Στη συνέχεια κόψτε όλα τα συστατικά σε μικρά κομμάτια για να τα διευκολύνετε να αλέσετε με ένα μπλέντερ.
Παστίλι φρούτων - φωτογραφία βήμα 2
2. Σε ακτινίδια και μούρα προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι, αν θέλετε, προσθέστε το μέλι στο αχλάδι. Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ, αλέστε όλα τα φρούτα και τα μούρα σε ένα πολτό. Εάν είναι απαραίτητο, προσθέστε περισσότερο μέλι.
Παστίλι φρούτων - φωτογραφία βήμα 3
3. Σε ένα χαλί Teflon, τοποθετημένο σε ένα δίσκο ψησίματος, απλώστε ένα λεπτό στρώμα από πατάτες πουρέ. Στείλτε το φούρνο σε φούρνο 100-110 βαθμών για 4-6 ώρες, ανάλογα με το φούρνο σας.
Παστίλι φρούτων - φωτογραφία βήμα 4
4. Αφαιρέστε την προετοιμασμένη ξηρή παστίλια από το στρώμα τεφλόν και κόψτε σε μερίδες. Καλό φαγητό!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4