Ρέγγα φρούτων

Ρέγγα φρούτων


Το επιδόρπιο στο τραπέζι του νέου έτους πρέπει να είναι ελαφρύ, νόστιμο και κατά προτίμηση με θέμα. Όλα αυτά συνδυάζουν μια απλή συνταγή ψαροκόκαλα από φρούτα που θα δουν ιδανικά τις διακοπές.

Περιγραφή παρασκευής:

Ετοιμάστε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με φρούτα στο σπίτι σας από όλα αυτά που βρίσκονται στο ψυγείο. Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιδέα, που συνδέει τη φαντασία, αυτό το επιδόρπιο μπορεί να συμπληρωθεί με μούρα, αποξηραμένα φρούτα ή γλασαρισμένα φρούτα και μαρμελάδα, για παράδειγμα.Σκοπός:
Στο γιορτινό τραπέζι / / Νέο Έτος
Κύριο συστατικό:
Φρούτα
Πιάτο:
Επιδόρπια

Συστατικά:

  • Apple – 1 κομμάτι
  • Καρότο – 1 κομμάτι
  • Τυρί – 50 γραμμάρια (προαιρετικά)
  • Ακτινίδια – 1-2 κομμάτια
  • Σταφύλια – 100 γραμμάρια

Μερίδες: 1

Πώς να προετοιμάσει το “δέντρο φρούτων”

Ρέγγα φρούτων - φωτογραφία βήμα 1
1. Το κύριο μυστικό της επιτυχίας αυτού του επιδόρπιο είναι η σωστά επιλεγμένη βάση. Και τι είδους φρούτα θα διακοσμήσει το δέντρο της Πρωτοχρονιάς – εξαρτάται από τη γεύση και τις δυνατότητες.
Ρέγγα φρούτων - φωτογραφία βήμα 2
2. Έτσι, ένα μεγάλο και επιθυμητό επίπεδο μήλο πρέπει να κοπεί από την ουρά έτσι ώστε να είναι σταθερό. Τα καρότα πρέπει να πλένονται, να καθαρίζονται και, αν δεν είναι εντελώς επίπεδη, να αποκόπτονται με υπερβολικό μαχαίρι. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε μακρά καρότα μεσαίου πάχους, έτσι ώστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο των φρούτων στο σπίτι να φαινόταν πιο εντυπωσιακό.
Χριστουγεννιάτικο δέντρο με φρούτα - φωτογραφία βήμα 3
3. Χρησιμοποιήστε 4-5 οδοντογλυφίδες για να καθορίσετε τα καρότα στο μήλο.
Ρέγγα φρούτων - φωτογραφία βήμα 4
4. θέσει αμέσως το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλάκα για τη σίτιση και τοποθετήστε απαλά μια οδοντογλυφίδα σε όλη την κορμού και της επιφάνειας βάσης. Είναι καλύτερο να κάνετε μακρύτερα σουβλάκια από το κάτω μέρος και στην κορυφή – μικρότερα.
Ρέγγα φρούτων - φωτογραφία βήμα 5
5. Πλύνετε και στεγνώστε τα σταφύλια. Το επιδόρπιο ήταν πιο πολύχρωμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σταφύλια διαφορετικών χρωμάτων. Σφίξτε προσεκτικά τα κλαδιά.
Ρέγγα φρούτων - φωτογραφία βήμα 6
6. Το ακτινίδιο πλένεται καλά και κόβεται σε μεσαία κομμάτια. Είναι καλύτερα να το αφήνετε στο φλοιό για να το διατηρήσετε σε φόρμα. Τοποθετήστε το στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Ρέγγα φρούτων - φωτογραφία βήμα 7
7. Κόψτε την κορυφή του τυριού, που διακοσμούν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και άλλα στοιχεία, αν θέλετε. Πώς να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με φρούτα ακόμη πιο ενδιαφέρον; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μούρα, ζελέ γλυκά και ακόμη και κονσερβοποιημένα φρούτα.
Ρέγγα φρούτων - φωτογραφία βήμα 8
8. Για τα ελεύθερα σουβλάκια καθορίστε τις λεπτομέρειες του τυριού, και στην κορυφή, στείλετε έναν αστερίσκο. Εάν είναι επιθυμητό, ​​στην κορυφή της ράβδου ψαρέματος, μπορείτε να πασπαλίζετε τη ζάχαρη σε σκόνη πριν την εξυπηρέτηση, προσομοιώνοντας το χιόνι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2