Сърцевидни кифли със захар

Сърцевидни кифли със захар


Меки, деликатни и много вкусни ролки за кок са много популярни сред децата, а възрастните няма да откажат такова печене. Ето защо ви предлагам отлична рецепта за тази тема.

Описание на приготвянето:

Buns-сърца със захар всеки от нас си спомня от детството. Някои от нас имаха късмет, че имаха баби, които знаеха всичко. И някой си купи сладкиши във фурна. Опитайте се да изпечете такива кифлички и да харесате любимите си хора с вкусни домашни сладкиши. Не е трудно, повярвай ми. Уникалната миризма на печене ще запълни дома ви и, със сигурност, първата партида бисквити ще изчезне от масата за броени минути. Ще ви кажа как да направите сърца със захар, можете да видите всичко в детайли на снимката. Нека да започнем!Цел:
За деца / Следобедна закуска / Следобедна закуска / За десерт
Основна съставка:
Брашно и тесто / Дрожди тесто
ястие:
печене / кифлички / чийзкейк / кок / сладък

съставки:

  • Вода – 100 милилитра (топъл)
  • Мая – 7 грама (суха)
  • Захар – 2 Чл. лъжици (в тесто)
  • Яйца – 2 броя
  • Масло – 70 грама (разтопено)
  • Мляко – 70 милилитра
  • Сол – 1 забиване
  • Брашно – 450 грама
  • Захар – 1/2 чаша (за поръсване)
  • Масло – 60 грама (разтопено, за смазване на буци)

Сервирания: 6-8

Как да готвя “Heart-shaped buns”

Сладки сърца със захар - снимка стъпка 1
Така че, първо в топла вода добавете дрожди и захар (2 супени лъжици). Всички смесени, покрити с кърпа и се оставят, докато мая започне да работи. В отделен контейнер смесете яйцата и млякото, добавяме разтопено масло (70 грама) към тях и много малко сол. Всички неща. След това добавете маята към яйчната маса. Поставете брашното, разбъркайте тестото. Оставете го още половин час, за да се изправи.
Сладки сърца със захар - снимка стъпка 2
Преди да започнете да правите бъдещи кифли, все още ще местим тестото. След това го разделете на малки части (имам 8), разгънете го. Смажете всяка част с разтопено масло и поръсете със захар.
Сладки сърца със захар - снимка стъпка 3
Желателно е почти да се прах захар около ръбовете, в противен случай тестото може да не се закрепва заедно. Увиваме тортата, поръсена със захар, в ролката, залепваме ръбовете на тестото.
Сладки сърца със захар - снимка стъпка 4
Сгънете ролката наполовина и съединете ръбовете.
Сладки сърца със захар - снимка стъпка 5
Нарежете тестото, както е на снимката.
Сладки сърца със захар - снимка стъпка 6
И изправете полученото сърце.
Сладки сърца със захар - снимка стъпка 7
Слагаме кифличките в тавичка, която предварително се покрива с хартия за печене или фолио. Печете 25 минути на 180 градуса.
Сладки сърца със захар - снимка стъпка 8
След като кифлите са готови, извадете ги от фурната. Можете да ги охладите, като покриете с мокра (но непременно добре изтъркана) кърпа. Това ще позволи на готовото изпичане да остане по-дълго.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

55 − 54 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: