Торта “Ключалката на любовта”

торта


Всички сладки зъби, тези, които обичат сладкиши, както и рецептата за тази торта са посветени на любителите. Особено за вас – виж рецептата и опитайте!

Описание на приготвянето:

Прекрасна торта за истински сладък зъб. Омесете тестото и се печете в тортата на фурната, която ще формира основата за нашата торта. Разбъркайте катеричките със захар, поставете масата върху тавата за печене и изсушете получената целувка във фурната. Докато се изсушава, направете сметана. Смажете тортата със сметана и изградете върху нея кула от меридж. Всяко меранче се натопи в крем и се прикрепи към кулата. Поръсете завършената торта с настърган шоколад. Оставете я да се охлади в хладилника и да я поднесе на масата. Имате хубав чай!Цел:
На празничната трапеза
Основна съставка:
Брашно и тесто / яйца
ястие:
печене / торти

съставки:

  • Масло – 400 грама
  • Жълт – 6 броя
  • Протеин – 7 броя
  • Захар – 4.25 стъкло
  • Брашно – 0,5 стъкло
  • Мляко – 70 милилитра
  • Сода – 0.25 чаени лъжички
  • Сол – 1 забиване
  • Шоколад – Вкус

Сервирания: 5

Как да готвя “торта на любовта”

торта
Разбийте един протеин и половин чаша захар, добавете 100 гр. омекотено масло и брашно със сода. Разбъркайте добре и сложете тестото в пергамент, покрит с омазнен пергамент. Загрейте фурната до 180 градуса и печете тортата за 15 минути. След това се охлажда и се отстранява от матрицата.
торта
Шест бели се разбъркват с щипка сол до силните върхове, след което се добавят 3 чаши захар, без да се спира разбиването, докато се образува плътна маса.
торта
Използвайки спринцовка за сладкиш, сложете протеиновата маса на порции върху листа за печене, покрит с пергамент. Разстоянието между отделните мезета трябва да бъде около 3 см. Фурната трябва да се загрее до 100 градуса. Изпратете го на мейджър на листа за печене, за да изсъхне за 1,5 часа. След това ги охладете и ги извадете от тигана.
торта
Жълтъците се разбъркват с 0.75 чаши захар, добавете мляко и гответе до дебел. След това свържете с 300 гр. омекотено масло и размахване.
торта
Смажете тортата със сметана и изградете върху нея кула от меридж. Всяко меранче се натопи в крем и се прикрепи към кулата. Поръсете завършената торта с настърган шоколад. Оставете я да се охлади в хладилника и да я поднесе на масата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =