Торта “Палермо”

торта


Ще ви кажа как да направите торта “Палермо” вкъщи. Ако не мислите, че животът ви не е сладък, тази трипластова и трицветна торта ще ви хареса! Вкусно, деликатно и просто!

Описание на приготвянето:

Тази проста рецепта за торта “Палермо” ви харесва. Оказва се вкусен и деликатен десерт, който няма да остави никой безразличен. Сладък, изглежда изискан и подготвен – много прост! Можете да го допълнете и с нещо друго, както ви харесва. Например, за да добавите ядки или слой оранжево сладко – получавате съвсем различен, но не по-малко деликатен вкус!Цел:
На празничната трапеза
Основна съставка:
Брашно и тесто / Бисквитно тесто
ястие:
печене / торти

съставки:

  • Бисквитен шоколад – 1-2 броя
  • Шоколад – 2 броя (2 плочки от 100 грама)
  • Шишен крем – 200 грама
  • Захар на прах – 100 грама
  • Бисквита бяла – 1-2 броя

Сервизи: 5-6

Как да готвя “Торта” Палермо “”

торта
1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се пекат две бисквити – класически бял и шоколад. Шоколад, който си купих, бяло печено според класическата рецепта (2 яйца, чаша брашно и чаша захар). Можете да се печете две бисквити, и добавете едно какао или шоколад, за да направите една тъмна бисквита.
торта
2. Ние разпространяваме на дъното на формуляра първо бяла бисквита. Половината от целия шоколад се стопява и намазва бяла бисквита с дебел слой. Бялата бисквита покриваме след това кафяво и също така намазваме с шоколад.
торта
3. Сега – сметаната. Останалата половина от шоколада се стопява, смесва се със сметана и пудра захар. Разстилайте сметаната върху шоколадовата бисквита в шоколад. Ще го изпратим в хладилника.
торта
4. В тази форма, оставете я да стои толкова дълго, колкото горния слой не се втвърдява малко.
торта
5. И сега внимателно извадете от формата и нарязани на парчета. Тортата е готова!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 68