Крем от гъбна супа

Крем от гъбна супа


Често отивате след гъби, но се уморявате ли да готвите едно и също нещо? Тогава сте стигнали до точката, защото това е рецепта за крем супа от бели гъби, които вероятно не сте опитвали;)

Описание на приготвянето:

Мисля, че когато отиваш в гората, всеки иска да намери истински крал с гъби – гъба. И ако успеете – препоръчвам да се възнаградите с тази великолепна супа. Искам да предупредя, че рецептата за готвене не е най-простият, но резултатът надхвърля всички очаквания. Класическата рецепта за крем супа от бели гъби дойде при нас от Европа, или по-скоро от Швеция. Да, да, от Швеция тези момчета все още са любители на ястия с гъби. Може би достатъчно, за да се разхождате около храстите, да прочетете рецептата за крем супа от семки, да готвите и да се наслаждавате! )Цел:
За обяд
Основна съставка:
гъби / Бели гъби / Сушени гъби
ястие:
супи / Крем супа
География на кухнята:
шведски / европейски

съставки:

  • Бели гъби – 60 грама (сушени)
  • Шампиони – 6 броя
  • Чесън – 1 зъб
  • Пилешки бульон – 800 милилитра
  • Крем – 200 грама
  • Масло – 3 бр. лъжици
  • Брашно – 3 Чл. лъжици
  • Мускат ядка – Вкус
  • Сол – Вкус
  • Пипер земята – Вкус

Сервирания: 6

Как да готвя “Крем-супа с бели гъби”

Крем-супа с бели гъби - снимка стъпка 1
Нашите съставки.
Крем от гъба супа - снимка стъпка 2
Първоначално трябва да се накисвате белите гъби във вряща вода за един час. За да се изхвърли на сито, инфузия, която е останала, изобщо не се излива, за нас все още е полезно.
Крем супа от гъби - снимка стъпка 3
Лук, нашите бели гъби и шафран – нарязани.
Крем-супа с бели гъби - снимка стъпка 4
Всичко е въпрос на пържене в тиган, предварително смазан с масло.
Крем от гъба супа - снимка стъпка 5
В друг тиган се запържва брашното с гореща гъбичка, а тиганът трябва предварително да се смазва. И, разбира се, не забравяйте да напъхате соса.
Крем-супа с бели гъби - снимка стъпка 6
Сега ще излеем в тиган пилешки бульон, тост, остатъците от инфузията на гъби и соса. Добавете мускат, чесън сол и черен пипер. Ние готвяме всичко това за около 15 минути. След това трябва да извадите чесъна от супата.
Крем-супа с бели гъби - снимка стъпка 7
Сега използвайте миксера. Ние трансформираме всичко в крем. Внимателно изсипете в сметаната, разбъркайте всичко и отново поставете на печката малко топло, просто de-доведе до възпаление! Разстилайте всичко на чиниите и ги украсявайте със зеленчуци и пържени шампанско, както е на снимката. Насладете се на обяда си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 48