Армейска каша

Армейска каша


Армейската каша е известна на много хора от времето на туризъм и готвене на клада. В армията и във войната по всяко време, варени така овесена каша с яхния, защото е питателна и вкусна.

Описание на приготвянето:

Армировата каша е ястие с яхния, което може да бъде приготвено на базата на всякакви зърнени храни. Избрах перла, но като алтернатива може да има пшеница, ечемик и т.н. Stew може също да вземе всякакви, като добави към него доматено пюре и чесън и пържене в тиган (преди да го изпрати на тиган с крупа).Цел:
За обяд / За вечеря
Основна съставка:
месо / карантия / зърнени храни / Перленият ечемик / яхния
ястие:
Горещи ястия / Каши

съставки:

  • Пърл ечемик – 150 грама
  • Свинско или говеждо месо – 250 грама (задушено)
  • Чесън – 1 зъб
  • Сол – Вкус
  • Доматено пюре – За вкус

Сервирания: 2-4

Как да готвя “Армейска каша”

Армейска каша - снимка стъпка 1
1. Пърл овесена каша е била използвана от нашите предци преди много векове, те я оценявали заради нейните хранителни и полезни свойства. Днес армейската каша е свързана с перлен ечемик и яхния.
Армейска каша - снимка стъпка 2
2. Преди да изпратите перлен ечемик на вряща вода, запържете го малко в тиган без добавяне на масло: това ще позволи на гроздовете да се разпадат и да не се залепват заедно след готвене. След това можете да го изпратите за готвене.
Армейска каша - снимка стъпка 3
3. Изсипете овесената каша на слаб огън. Междувременно поемете “пълнежа”.
Армейска каша - снимка стъпка 4
4. Изпращаме яйцата в тигана, прибавяме изцеден чесън и доматено пюре. Фрай, непрекъснато се разбърква и когато излишната течност се изпари, изпращаме пълнеж към фурна, където се приготвя каша.
Армейска каша - снимка стъпка 5
5. Пригответе го за перлен ечемик. Ако е необходимо, можете да поставите кашата във фурната или да отидете във водната баня. Избрах грунд с дебело дъно.
Армейска каша - снимка стъпка 6
6. Така получихме армейска овесена каша, много сърдечна и вкусна.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: