Грах с овесена каша

Грах с овесена каша


Вкусът на това ястие вероятно е познат на почти всеки, който някога е бил на къмпинг и е прекарал нощта на открито. Предлагам да си припомня проста рецепта за грахова каша с задушено месо – обилна и вкусна ястие!

Описание на приготвянето:

Подгответе това ястие много по-бързо, можете да накиснете преди грах за 4-8 часа в студена вода. И за яхния – винаги трябва да се подхожда с най-голямо внимание при избора на консервирана храна и по-специално на месото. Обърнете внимание на данните, които производителят посочва на банката, състава на продукта, цената (евтиното консервирано месо най-вероятно съдържа много малко месо), срока на годност. Една добра яхния на пътя не е разположена наоколо – все още трябва да се намери!

Ще измием граха, ще го напълним с чиста, студена вода, ще оставим лавровите листа и ще ги надуем.

Лукът и морковите ще бъдат почистени. лук – в кубчета или половин пръстени, както ви харесва, моркови, които ще търкат на ренде.

Отворете яйцата и отстранете мазнината от нея. Поставете я в тиган и разтопете.

Веднага след като мазнините zashkrvorchit – сложи лук с моркови и се запържва.

В пържените зеленчуци добавете задухата от буркана и гответе на средна температура за около 5 минути, за да завършите кипенето на течността.

В нарязания грах, хвърляме маслото и го разбъркваме добре. можете да го опънете, но аз не го правя – грах, така че се вари отлично и в пюрената форма – той е пюре, а не овесена каша.

Съдържанието на тигана ще бъде поставено в тиган с каша, смесено. Ние пипер, ако е необходимо, ние ще спасим и ядем.Цел:
За обяд / За деца / От 5 години
Основна съставка:
месо / зеленчуци / говеждо месо / пулс / грах / карантия / яхния
ястие:
Горещи ястия / Каши

съставки:

  • Задушени – 1 брой
  • Грах – 500 грама
  • Масло – 2 Чл. лъжици
  • Лук – 2-3 броя
  • Моркови – 1-2 броя
  • Листа на залива – 1-2 броя
  • Сол – Вкус
  • Пипер – Вкус

Сервизи: 5-7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 94