Пилаф от агнето в мултивариантната

Пилаф от агнето в мултивариантната

Пилаф от агнето в мултивариантната


Вашето внимание – класически пилаф рецепта от агнешко в multivark. Така че се оказва много сочно, защото е приготвено в собствен сок, а оризът никога няма да бъде “дървен”. Съдомиялна за специални поводи!

Описание на приготвянето:

Сега аз ще ви кажа как да се готви пилаф на агнешко multivarka, защото по мое мнение, е най-добрият вариант договорености. Разбира се, така че ние имаме малко по стъпка назад от каноничната версия на готвенето в тенджерата, но тъй като в действителност в пилаф за готвене го подготви за равномерно разпределение на топлинна енергия, както и да се гарантира, че сокът от месото няма да се изпари. И все пак и ние се пригответе в multivarka, така че съмненията настрана, тази рецепта за готвене пилаф на агнешко multivarka не получават по-лоши от традиционното.

1. За да започнем с овнешко, ние сме размразени и ще се заемем със зеленчуци. Нарежете лука произволно и нарязайте морковите с малка слама.

2. Нарежете месото на кубчета и го изпратете в тиган с масло. Сложете нагоре огъня, докато се оформи кората, след което хвърляме лука, а когато стане прозрачна, тогава морковите. Внимателно се запържвай и отделяй за известно време отстрани.

3. черпак Multivarki грес с малко растително масло и разпространение на дъното на нашата zirvak (така наречената традиционна печено агне със зеленчуци), заедно с останалото масло в тиган.

4. Заспиваме на върха на измития ориз, а върху него изсипваме сол, нарязан чесън, пипер и подправки за пилаф. Можете също да добавите берберис и ситно нарязани зеленчуци.

5. Изсипете внимателно водата точно над нивото на ориза. Добавете растителното масло, затворете капака и гответе, като поставите “plov” или “quenching”.

След като пилеят се приготви, разбъркайте го и можете да го поднесете на масата. Ще се изненадаш колко е мека, може да бъде агне и сочна – ориз, приготвена в тази проста рецепта на пилаф на агнешко multivarka. Мисля, че това пилаф може да лекува дори ценителите и познавачите, тъй като тя не се различава от традиционните, това е просто страхотно да се спести време 🙂 Сервирайте, гарнирано с билки, с най-добрата червено вино. Бон апетит!Цел:
Празнична вечеря
Основна съставка:
месо / агне / зърнени храни / ориз / Дълъг ориз
ястие:
Горещи ястия / пилаф

съставки:

  • Ориз – 2 чаши
  • Агнешко – 500 грама
  • Лък – 1 парче
  • Морков – 1 брой
  • Растително масло – 5 бр. лъжици
  • Масло – 2 Чл. лъжици
  • Чесън – 2 зъба
  • Сол – 1 чаена лъжичка
  • Подправка за пилаф – 1 чаена лъжичка

Сервизи: 5-7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 86