Турция се пара

Турция се пара


Турция – това сам по себе си е диетично месо, а ако е готвено – това е обикновено хранителна храна номер едно. Казвам ви как да готвя варена пуйка, за да се окаже вкусна, а не суха.

Описание на приготвянето:

Турция е по-полезна от всяко месо, тъй като съдържа по-малко мазнини и калории, повече витамини, минерали и протеини. Той се счита за хранителен, така че употребата му е особено полезна за тези, които се придържат към определена диета. Например, тази рецепта варени пуйка, аз силно препоръчвам, че диабетиците – това е може би най-полезен при това заболяване горещо ястие от всичко е, че можете да си приготвите в домашни условия. Изкуствен, без мазнини, много вкусно и най-важното – просто готвя.

Е, достатъчно, за да мелене от празен на празен, нека да продължим с готвенето. Как да готвя варена пуйка:

Измитата и изкормена пуйка се вари в осолена вода, докато се приготви наполовина. Нарежете лука и морковите. Загрейте олиото в тиган. Поставете зеленчуците в тиган и изпържете, докато луковицата се изгори. Добавете препечените зеленчуци към пуешката и продължете да готвите, докато стане мека. Общото време за готвене на Турция е 40-50 минути. Завършената пуйка ще стане бяла и ще остави костта. Поставете предварително приготвената пуйка на ястие, разделете го на парчета и украсете със зеленчуци. Леко изсипете готовия бульон и поръсете с нарязан магданоз. Сервирайте пуйка с гарнитура от зеленчуци.

Бон апетит! )Цел:
За обяд / За вечеря
Основна съставка:
месо / птица / Турция
ястие:
Горещи ястия
География на кухнята:
Руска кухня
диета:
За диабетици / Диетична храна / Рецепти за отслабване

съставки:

  • пуйка – 1 брой (1-1,2 кг)
  • моркови – 200 грама
  • луковици – 1-2 броя
  • магданоз – – За вкус
  • сол – – За вкус

Сервирания: 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5