Чесънкедон с извара без мая

Чесънкедон с извара без мая


Много от нас като чийзкейк с извара, но не всеки знае, че готвенето е много лесно. В тази рецепта се приготвят чийзкейкъри под формата на рози. Тя не само е естетически приятна, но и вкусна (пълнене вътре).

Описание на приготвянето:

Приготвянето на чийзкейк от тесто без тесто е много просто. Това тесто съвпада перфектно с пълненето на извара, а външният вид на сиренето е много подобен на розите. Можете да направите всякакъв вид печене във формата, не непременно същото, кой от тях. Току-що реших да експериментирам този път. Изпечено сирене за пълнене е по-добре да се вземе у дома, и ако не е, тогава можете да вземете всички, но не по-малко от 9% мазнини.Цел:
За деца / Следобедна закуска
Основна съставка:
Млечни продукти / Вино сирене / Брашно и тесто / Тестото Бездорожево
ястие:
печене / кифлички / чийзкейк

съставки:

  • Кефир – 2/3 стъкло
  • Захар – 8 Чл. Лъжици (4 в тестото и 4 в пълнежа)
  • Брашно – 2 чаши
  • Растително масло – 1/4 чаши
  • Вино сирене – 300 грама
  • Сирена – 2 Чл. лъжици
  • Сода – 0,5 чаени лъжички

Показания: 5-10

Как да готвя “Cheesecake с извара без мая”

Cheesecake с извара без мая - снимка стъпка 1
1. Ние всички обичаме cheesecakes, това е вкусът на нашето детство. Както се оказва, лесно е да ги готвите. Тестото се прави на базата на кисело мляко с добавка на яйца, брашно, захар и сода. Тази рецепта произвежда 10 средни чийзкейкчета. Дрожденото тесто е добре погълнато от тялото, а извара е много полезно.
Cheesecake с извара без мая - снимка стъпка 2
2. Така че, първо смесете тестото: в топъл кефир добавяме първата сода, а след това всички останали съставки. Необходимо е да изчакате известно време, когато содата се гаси от кефир и вече след месене на тесто. За по-добро взаимодействие на всички съставки, оставете тестото да престои около 20 минути. Според последователността тя трябва да е еластична и да не се придържа към ръцете ви.
Cheesecake с извара без мая - снимка стъпка 3
3. В отделна купа комбинирайте извара, захарта и грис. Добавете ванилин на вкус. Извара е по-добре да се прибера вкъщи или поне 9%.
Cheesecake с извара без мая - снимка стъпка 4
4. Извадете тестото, изрежете еднакви части от кръгла форма с дебелина около 0.5 см. Направете канали, в които разстиламе нашата пълнеж, след което обвиваме ръбовете нагоре, оформяйки розетка.
Cheesecake с извара без мая - снимка стъпка 5
5. Изпращаме до пещта, загрята до 180 градуса за 25-30 минути. На външен вид те ще наподобяват една роза: красива и много вкусна.
Cheesecake с извара без мая - фото стъпка 6
6. Сервирайте чийзкейк с питие, насладете се на невероятния вкус!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + = 10

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: