Vertuta с ябълки

Vertuta с ябълки


Много любими сладкиши – виртута с ябълки вкъщи – продължават да завладяват гурме вкусни пъпки от цял ​​свят. Съставки за приготвянето му ще намерите във всеки дом.

Описание на приготвянето:

Поглезете гостите и домашно приготвените сладкиши. Vertuta с ябълки у дома се приготвя лесно и вкусът е просто великолепен! Опитайте се да го приготвите с тази рецепта и няма да съжалявате!Цел:
За обяд / Следобедна закуска / На празничната трапеза
Основна съставка:
плодове / ябълки / Брашно и тесто
ястие:
печене / vertuty
География на кухнята:
Молдовският

съставки:

  • Растително масло – 120 грама
  • Вода – 120 грама
  • Брашно – 2 Чл. лъжици
  • Захар – 4 Чл. лъжици
  • Яйце – 1 парче
  • Сол – Вкус
  • Ябълки – 5 броя

Сервизи: 8

Как да готвя “Vertuta с ябълки”

Vertuette с ябълки - снимка стъпка 1
1. Докато правите тесто и пълнене, подгрявайте фурната. При подготовката на vertuta с ябълки у дома не е трудно. Напълни го сам, избрах ябълки днес. Почистете ги, нарязани на кубчета със среден размер и поръсете със захар.
Vertuette с ябълки - снимка стъпка 2
2. Пригответе тестото: в процеса, разбъркайте малко зеленчука, яйца и вода. Добавете захар и брашно. Омесете тестото.
Vertuette с ябълки - снимка стъпка 3
3. Омесете тестото по-добре на масата. Разделете го на четири части, всеки от които се търкаля много тънко, но внимавайте тестото да не се разкъсва.
Vertuette с ябълки - снимка стъпка 4
4. По протежение на големия ръб, оформят нашите пълнеж. В този случай – това са ябълки. Сега можете да обгърнете нашия vertutu в ролка. Можете да използвате килим или кърпа. Захващайте краищата добре.
Vertuette с ябълки - снимка стъпка 5
5. Поставете завършената вертута върху листа за печене така, че да лежи на дъното на шева. Смажете върха с масло и го изпечете за около 50 минути, докато не го приготвите.
Vertuette с ябълки - снимка стъпка 6
6. Такива красиви ролки се получават в резултат на това. Сок, чай, кафе и всякакви други напитки по ваш вкус ще задоволят върха, а гостите и домашните със сигурност ще оценят вашите усилия.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − 47 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: