Патица в бира с ябълки

Патица в бира с ябълки

Патица в бира с ябълки

 


Независимо от лекотата на подготовката му, това отлично ястие ще задоволи адекватно мястото ви на масата ви, защото днес ще приготвяме за вечеря вкусна патица в бира с ябълки.

 

Описание на приготвянето:

Тази рецепта за патица с ябълки в бирата е толкова просто, че всеки може да се справи, така че ако имате домашна прясна патица, и не знам какво да правя с него, а след това тази рецепта е, че трябва. Повярвайте ми, за да се подготви вкусна патица, че месото му беше невероятно нежен, а тя не е мазнина, ще трябва доста съставки, както и на около час от време. Оказва се, много сочно патица, и изглежда, че е в същото време е доста празнично, така че аз го готвя, когато планира нещо голямо, слага се в средата на таблицата, а гостите са винаги много впечатлен от този прекрасен ястие. Но не само за почивка се поберат като патица, тъй като е възможно да се подготвят за нормална вечеря, да направи, така да се каже малко изненада за вашия дом, защото не прекарват много време и усилия, и моята рецепта за патица в бира с ябълки със снимки, за да ви помогне бързо да се справи с тази задача.

Цел:
За обяд / За вечеря / Празнична вечеря
Основна съставка:
птица / патица
ястие:
Горещи ястия / Ястия цели

съставки:

  • Прясна патица – 1 брой
  • Apple – 4 броя
  • Оранжево – 2 броя
  • Бирена светлина – 0,5 литра
  • Сол – Вкус
  • Подправки – Вкус

Сервирания: 6

Как да готвя “Патица в бира с ябълки”

Патица в бира с ябълки - снимка стъпка 1
За начало, измийте добре патицата под студена вода и я оставете да изсъхне. Сега грижливо я разтривайте отвсякъде и отвътре със сол и подправки по ваш вкус.
Патица в бира с ябълки - снимка стъпка 2
Ябълките и портокалите са под студена вода. Отстранете ядрото от ябълките и ги нарежете на филийки.
Патица в бира с ябълки - снимка стъпка 3
Сега ние смека нашата патица с портокали, смесени с ябълки, поставете останалите ябълки на дъното на udatnitsa. На ябълките поставете патицата назад и изсипете цялата бира, така че да стигне до ръба на уведците.
Патица в бира с ябълки - снимка стъпка 4
Затваряме постелката с капак и я слагаме в предварително загрята фурна до 200 градуса, печете за половин час. След това свалете капака и гответе за още 7 минути, за да облекчите гърба, след това се обърнете и още 7 минути печете корема. Украсяваме готовата патица с плодове и я поднасяме на масата. Всеки има приятен апетит!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 14 =