Ухото е краля

Ухото е краля


Какво може да бъде по-вкусно от истинско, богато, ароматно ухо и дори кралски. Времето за готвене ще се изплати с интерес. И такава супа не е срам за лечение на приятели и роднини!

Описание на приготвянето:

Рецептата за готварска супа е кралска, не е много сложна, но не е проста и отнема много време за готвене. Но повярвайте ми, понякога можете да прекарате време и да се поглезите, семейството и приятелите си с много вкусна и богата супа. Ухото е роялно приготвено у дома, ще ви хареса, особено вкусното ухо на втория ден.Цел:
За обяд
Основна съставка:
птица
ястие:
супи / ухо

съставки:

  • Петел в дома – 1-1,5 кг (или пиле)
  • Пейка – 1 килограм
  • Пайк – 1 килограм
  • Лук – 1-2 броя
  • Зелен печен лук – 1 куп
  • Чесън – 4-5 Зубчиков
  • Моркови – 1-2 броя
  • Водка – 50 милилитра
  • Черен пипер аромат – 2-3 броя

Сервизи: 5-6

Как да готвя “Crocheted ухо”

Ухо в кралски път - снимка стъпка 1
Ние изпращаме целия петел на цялото в пот с вода – и към огъня. Дайте 5 минути за изливане, след което слейте бульона. Изсипете свежа вода в чист тиган, изрежете петел, гответе за около 2-3 часа.
Ухо в кралски път - снимка стъпка 2
Докато петелът е варел, нека направим рибата. Ние го почистваме и измиваме, отстраняваме перките, хрилете, главата, опашката (не изхвърляйте). Картовете са нарязани на големи парчета. В оригинала трябва да добавите стършел и есетра към ухото си, но ние ще бъдем по-прости “царе” и ще използваме щука и щука.
Ухо в кралски път - снимка стъпка 3
Готови ли сте да свалите петел от тигана, добавете перки, опашка, риба глави в бульон. Ще готвим около 30 минути.
Ухо в кралски път - снимка стъпка 4
Отстраняваме перките, главите и опашките от бульона. Добавяме парченца щука. Пригответе го за 20 минути. След като премахнем и щука. Аз го запържвам в масло, получавате отделно ястие.
Ухо на кралски път - снимка стъпка 5
След 20 минути готвене, получаваме и щуката, изпращаме щука, нарязан лук, зелен лук, моркови, чесън, чушки. Готваме още 15-20 минути.
Ухо в кралски път - снимка стъпка 6
Изваждаме зелените, добавяме сол на вкус и водка. Покрийте с капак и оставете да стои за 15-20 минути. Сервираме супа, поръсена с билки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 65