Червена риба в крем сос във фурната

Червена риба в крем сос във фурната


На вечеря реших да купя риба. Обичам червената риба повече от останалата част, а най-приличащата се продава само на пазара. Така че ще ви кажа как да приготвите червена риба в крем сос във фурната. Това е полезно!

Описание на приготвянето:

Червената риба е добра във всякаква форма, макар и свежа на рула и суши, макар и сварена в супа, въпреки че се пържи в тиган или се пече във фурната. За разлика от широко разпространеното мнение, че рибата не трябва да се смесва с мляко, червената риба в сметана е класическа рецепта. Топлинната обработка върши своята работа и такова ястие е напълно абсорбирано.Цел:
За обяд / За вечеря / На празничната трапеза / Нова година / Коледа
Основна съставка:
Риба и морски дарове / Млечни продукти / сметана / Червена риба
ястие:
Горещи ястия

съставки:

  • Червена риба – 800 грама
  • Крем – 300 грама
  • Сол, черен пипер, подправки – За вкус
  • Зелен – За вкус
  • Горчица – Вкус
  • Растително масло – 3 Чл. лъжици

Сервизи: 4-6

Как да готвя “червена риба в крем сос във фурната”

Червена риба в кремообразен сос във фурната - снимка стъпка 1
Подготовка на рибата. Този път реших да не страдам и да не разделям хребета сам, затова веднага взех файл. Измивам рибата и я нарязвам на парчета, така че е удобно да се постави върху тава за печене.
Червена риба в крем сос във фурната - снимка стъпка 2
Сготвяме сметанов сос. За да направите това, изсипете сметаната в купа. Налейте сол, червен и черен пипер, както и сушени или нарязани пресни билки. Ако желаете, можете да добавите майонеза, кориандър и други допълнителни подобрители на вкуса. Ще добавя една супена лъжица горчица. Всички внимателно се смесват.
Червена риба в кремообразен сос във фурната - снимка стъпка 3
Смажете листа за печене с растително масло. Тя може да се излива повече, отколкото за печене. Разстилайте парчетата риба един към друг, изсипете целия крем сос. Хвърляме пиперния грах и дафинов лист за мирис. Слагаме фурната при температура от 150 градуса за 40 минути.
Червена риба в кремообразен сос във фурната - снимка стъпка 4
Червените риби се подготвят бързо. За половин час във фурната, тя трябва да е готова, но аз винаги чакам малко повече, за да бъда верен. Обичам риболова за пържене. Поставете готовите парчета в чиниите и изсипете крем сос от тигана. Нарязахме лимон и пресен копър. Червената риба в кремообразен сос е готова. Помогнете на себе си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 18