Риба на скара на скара

Риба на скара на скара


Докато дните са все още добре, трябва да успеете да вземете най-доброто от хубавото време. Какво може да е по-добре, отколкото да се измъкнеш от природата! Прочетете как да готвите риба на скара на скара.

Описание на приготвянето:

Този път решихме да имаме пикник, а не месо, а рибен пикник. За 4 души 2 килограма червена риба – най-много. Самата риба е много по-лесна за храносмилане отколкото месото. Поради тази причина 500 грама на човек е стандартно обслужване. Разбира се, ако имате тежка гарнитура или закуска, можете да вземете с тях още няколко души. В крайна сметка, най-важното в седенето около огъня е комуникацията и димът. Въпреки това, рибата на скара е отлично допълнение към добра компания!Цел:
За обяд / За вечеря / На природата / На празничната трапеза
Основна съставка:
Риба и морски дарове / сьомга
География на кухнята:
Руска кухня / американски

съставки:

  • Рибата в този случай е взета сьомга – 2 килограма
  • Сол, черен пипер, подправки – За вкус
  • Лимон – За вкус
  • Лук – за вкус

Сервирания: 6

Как да готвя “Риба на скара на скара”

Риба на скара на скара - снимка стъпка 1
За готвене на рибни пържоли взех сьомга. Харесва ми червената риба повече от повечето други видове. Изключение може би е риба, уловена със собствената си ръка. Такава риба ще бъде приоритет. Рибарите ще ме разберат! Като цяло, ако риболовът не е успешен, готваме от сьомга. Рибата трябва първо да бъде обработена и разделена.
Риба на скара на скара - снимка стъпка 2
След като измихме рибата, изкорменихме я, измихме я отвътре от възможната жлъчка, а също така отстранихме излишния филм от вътрешната му страна, нарязахме сьомгата на парчета. Всъщност, как режете рибата, няма значение. Освен това, сьомгата се готви бързо, защото е много нежна. Не е нужно да се стопявате. Искам да взема риба от добро печене, така че го изрязах на чисти парчета.
Риба на скара на скара - снимка стъпка 3
Ако сте взели друг вид риба (например шаран или шаран), тогава би било по-добре да го почистите от люспите, докато вече не е отрязан. Не виждам такъв проблем с червената риба. И при достатъчно изпичане скалите стават годни за консумация. Пренебрежение няма нищо, защото везните са много полезни. Разтваряйки лимон, изливам парчетата риба с този сок. Изсипвам сол, черен смлян пипер, кориандър и сух лук, а също така слагам малко червен пипер. Разбърквам рибата и я оставя да маринира за няколко часа.
Риба на скара на скара - снимка стъпка 4
Всичко е наред, ако рибата остава в хладилника през цялата нощ. Той ще вкуси по-добре. И ако държите сьомгата в тази форма в продължение на два дни, тогава не се изисква фурнир! Но днес имаме още една цел. Ще направим шиш кебап от сьомга! За тази цел има пейка с вече изгорени въглища и решетка. Необходимо е предварително да мазнина леко растително масло, а след това рибата няма да се залепи. Но можете да го направите без него. Затварям решетката и я слагам върху фурната. Запържете рибата от двете страни за 10 минути, ако въглищата не са много “шпага”. В гореща топлина можете да готвите червена риба за 5 минути!
Риба на скара на скара - снимка стъпка 5
Цялата червена риба се приготвя бързо, така че има време да подготвим гарнитурата. То може да бъде прясно или изпечено зеленчуци, печени картофи, зелени и много други. Отделно или в самия край, все още можете да поставите на скара на звънеца лук. Ех, всеки ден щеше да е така!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 + = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: