Риба на скара в микровълнова фурна

Риба на скара в микровълнова фурна


Апетизиращата, много сочна и вкусна скара в микровълновата фурна у дома е отлична възможност за просто основно ястие за цялото семейство.

Описание на приготвянето:

Рибената скара, приготвена по този начин в микровълновата у дома, ще се превърне в пръчица за заетите домакини. Най-малко караница и на масата ще бъде вкусно и здравословно ястие за цялото семейство.Цел:
За обяд / За вечеря / На празничната трапеза
Основна съставка:
Риба и морски дарове
ястие:
Горещи ястия

съставки:

  • Риба – 300 грама
  • Соев сос – 1-2 чаени лъжички
  • Сухи билки – 1 Pinch
  • Растително масло – 2-3 Чл. лъжици

Сервирания: 4-5

Как да готвя “Риба на скара в микровълнова фурна”

Риба на скара в микровълновата фурна - снимка стъпка 1
1. Първото нещо, което трябва да измиете и изсушите рибата. В рецептата за готвене риба на грил в микровълнова печка дори може да използва опашката части от червена риба, която след предварителна обработка ще се превърне в много вкусна ястие.
Риба на грил в микровълнова фурна - снимка стъпка 2
2. За да започнете, рибата трябва да бъде почистена от кожите. Трябва да се направи много внимателно и с остър нож, за да не се премахне част от целулозата.
Риба на грил в микровълновата фурна - снимка стъпка 3
3. След това, ако желаете, можете да премахнете костите.
Риба на грил в микровълнова печка - снимка стъпка 4
4. Поставете рибата в малка купа и я изсипете със соев сос. Добавете малко подсушени билки на вкус и, ако желаете, щипка черен пипер. Рибата на скара в микровълновата у дома може да бъде приготвена с абсолютно всички подправки, които ви харесват. Оставете го малко напоена с аромати и вкусове.
Риба на грил в микровълнова печка - снимка стъпка 5
5. Нарежете решетката с микровълнова фурна с растително масло. Ако желаете, можете да смажете и рибата с малко количество масло. Поставете решетката и винаги поставете табела надолу така, че соковете да се отцедят по време на готвене.
Риба на скара в микровълновата фурна - снимка стъпка 6
6. На скара, гответе рибата за около 15 минути и след това внимателно се обърнете и кафяво от другата страна за още 5 минути. Това е цялата проста рецепта за скара риба в микровълновата фурна. Остава да излезеш с гарнитура и да поднесеш съда на масата.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 − 58 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: