Рибни кнедли от розова сьомга

Рибни кнедли от розова сьомга


И как намирате такъв интересен вариант: рибни кнедли от розова сьомга? Това ястие с невероятен вкус, без съмнение, ще се хареса на всички любители на гурме и риба, нека готвим такива необичайни кнедли.

Описание на приготвянето:

Тази рецепта за рибни кнедли от розова сьомга, която намерих съвсем случайно, ми хареса толкова много на идеята за такива кнедли, че реших да ги готвя. Ще ви кажа честно, вкуса на ястието, макар и малко необичайно, но толкова зашеметяващо, че е просто невъзможно да се откъснете от тези пелмени. Аз ги приготвих за съпруга си, родителите си и родителите си – всички бяха напълно доволни. Така че, ако сте истински любител на риба и не се страхуват да опитат нещо ново, не забравяйте да направите тези риби от равиоли от сьомга у дома, аз съм сигурен, че техния необичаен вкус ще ви заплени.Цел:
За закуска / За обяд / За вечеря
Основна съставка:
Риба и морски дарове / Розова сьомга / Брашно и тесто
ястие:
Горещи ястия / пелмени

съставки:

  • Филе от сьомга – 500 грама
  • Лук – 1 бр
  • Нишесте – 1-1,5 Чл. лъжици
  • Лимон – 0,5 броя
  • Вода – 1 стъкло
  • Брашно – 3-4 чаши (колко ще вземе тестото)
  • Зехтин – 3-5 Чл. лъжици
  • Пипер червено мляко – За вкус
  • Сол – Вкус

Сервизи: 10-12

Как да готвя “кнедли”

Розови кнедли от розова сьомга - снимка стъпка 1
За тестото, излейте вода в дълбока купа, добавете зехтин и щипка сол, започнете да наливате в брашното и месенете тестото. В състава аз пишех за количеството брашно, то трябва да се прибави толкова, колкото тестото става дебело, еластично и меко. За пълнежа, половината филе от розова сьомга се нарязва на ситно, втората половина заедно с лука се смилат в миксер. След това комбинирайте всичко, добавете лимонов сок, нишесте, черен пипер и сол на вкус.
Розови кнедли от розова сьомга - снимка стъпка 2
След това разделяме тестото на няколко парчета, всяка от които последователно се сплесква в тънък слой и изрязва кръговете. В средата на всеки кръг поставяме малко рибно пълнене, свързваме краищата на тестото и образуваме пелмени.
Кнедли с розова сьомга - снимка стъпка 3
Готовите кнедли се спускат в леко солена вряла вода и ги приготвяме за пълна готовност.
Рибни кнедли от розова сьомга - снимка стъпка 4
Сервираме нашите рибни кнедли със заквасена сметана или заквасена сметана. Бон апетит!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 55