Рибни котлети с моркови

Рибни котлети с моркови


Рибените копчета с моркови ще бъдат отлична възможност за вечеря за цялото семейство. Можете да ги направите с достатъчно количество за няколко дни. Такива котлети ще бъдат полезни за възрастни и деца.

Описание на приготвянето:

Рибените торти според тази рецепта са много сочни и ароматни. За да се отървете от излишната мазнина в котлети, след готвене ги поставете на чиния, която трябва да бъде предварително поставена с хартиени кърпи. Искате да научите как да приготвяте рибни пасти с моркови? След това прочетете тази рецепта.Цел:
За обяд / За вечеря
Основна съставка:
Риба и морски дарове / Аляска Полок
ястие:
Горещи ястия / Кюфтета

съставки:

  • Филе от поляк Аляска – 1 килограм
  • Яйца – 2 броя
  • Морков – 3 броя
  • Зехтин – 100 милилитра
  • Сол, черен пипер – Вкус

Сервирания: 6

Как да готвя “Рибени котлети с моркови”

Рибени котлети с моркови - снимка стъпка 1
Ако замразените замъглени филета са замразени, предварително ги разтопете, изтеглете излишната течност, отстранете остатъците от ями и прекарайте филетата през месомелачка или нарязани на блендер.
Рибни котлети с моркови - снимка стъпка 2
В тиган охладете растителното масло. Почистете лука, измийте го и нарязайте на малки кубчета. Преминете лука в масло до златисто кафяво.
Рибни котлети с моркови - снимка стъпка 3
Морковете се почистват и се измиват. Разтрийте го на фина ренде или го натрошете в миксер. Добавете пържен лук, моркови, подправки, сол към рибата и добавете сурови яйца. Смесете всичко добре.
Рибни котлети с моркови - снимка стъпка 4
В тигана, изсипете растителното масло и го загрейте. След това се оформят крехки кюфтета и се запържват на златна кора от двете страни в масло в тиган.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 18 = 26