Сьомга в тесто

Сьомга в тесто


За сьомга в тесто е много вкусно и нежен, че не трябва да се пържат в масло, и се пече във фурната. Споделям фоторецептор, който казва как да го направя правилно.

Описание на приготвянето:

Вашето внимание – проста рецепта за готвене сьомга в тесто. По мое мнение, това е най-добрата рецепта, която е подходяща за всяка риба. Сьомга оказва нежен, мек, без масло, вкус, което е неизбежно при пържене в тиган. Тесто запазва всички аромата, цялата нежност на сьомга и риба масло в не проникне. Така надолу с традиционната рецепта за сьомга в тесто, състоящ пържене в масло – нека да се пече във фурната, тя е по-вкусно и по-здрави!Цел:
За обяд / За вечеря / Празнична вечеря
Основна съставка:
Риба и морски дарове / сьомга
ястие:
Горещи ястия / Ястия в тесто

съставки:

  • Резени от сьомга – 500 грама
  • Брашно – 100 грама
  • Кюфтета – 100 грама
  • Яйце – 2 броя

Сервирания: 4

Как да готвя “Сьомга в тесто”

Сьомга в тесто - снимка 1
Нарежете рибата на малки парченца. Между другото, по същия начин можете да готвя в тестото не само сьомга, но и други риби.
Сьомга в тесто - снимка стъпка 2
На работната повърхност подгответе останалите съставки: трохите от хляб и брашното се изсипват в различни плоски плочи и побеждават яйцата.
Сьомга в тесто - снимка стъпка 3
Разточете всяко парче риба в брашно.
Сьомга в тесто - снимка стъпка 4
След това се преобърнете в разбито яйце, а след това – в галета. Ако искате стикерът да е по-дебел, повторете процедурата в същия ред (първо брашно, след това яйце и след това бисквити).
Сьомга в тесто - снимка стъпка 5
Следваща тя може да бъде парчета в тиган се запържва в масло, но аз предлагам един по-интересен и успешен вариант: Поставете парчетата от сьомга в тесто в тавичка, намаслена, и изпраща в предварително загрята на 180 градуса фурна. Печете за 15-20 минути.
Сьомга в тесто - снимка стъпка 6
Сьомгата в тестото е готова. Бон апетит!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 61 = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: