Сребърна пържола на скара

Сребърна пържола на скара


Ако отивате в природата, тогава няма да намерите ястия по-добре от пържола от скара на скара. Просто се готви? Да. Вкусно ли е? Разбира се! Полезно за здравето? Разбира се, защото пържола е лек, диета. Готвене!

Описание на приготвянето:

В нашата дача, сьомгата е много по-популярна от месото. това според нас е много по-вкусно и определено по-полезно. И няма никакво чувство след него на тежест в корема. Ето защо, рецептата за пържоли от сьомга на скара, ние работихме до автоматизацията. Въпреки това, няма какво да се работи – е много лесно да се запържва, всеки ще разбере. Е, ако някой се съмнява, моята пържола пържена сьомга на скара ще му помогне;)Цел:
На природата
Основна съставка:
Риба и морски дарове / сьомга
ястие:
Горещи ястия / бифтек

съставки:

  • Стек от сьомга – 2 броя
  • Подправки за скара – За вкус
  • Маслиново масло – 1 ст. една лъжица

Сервизи: 2

Как да готвя “Стек от скара на скара”

Стек от скара на скара - снимка стъпка 1
Смесете подправките и зехтина.
Стек от скара на скара - снимка стъпка 2
И от двете страни се намазват пържолите със смес от масло и подправки. Избраните подправки ще зависят от миризмата и вкуса на пържолите, така че ги вземете отговорно.
Стек от скара на скара - снимка стъпка 3
Запържете пържолите на сьомга на скара от двете страни за 3-4 минути. Времето за готвене зависи от температурата, така че да се ръководи от външния вид и миризмата – веднага след като рибата е покрита с малка кора и мирише на подправки, тя може да бъде извадена от огъня.
Стек от скара на скара - снимка стъпка 4
Сервирайте пържола от сьомга със свежи зеленчуци.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: