Торта глазура

Торта глазура


Шоколадовата глазура е най-разпространената и се използва за покриване на торти, сладкиши и ролки. Днес ще подготвим най-лесната и бърза рецепта за глазура за торта от какао на прах.

Описание на приготвянето:

Когато видя апетитни торти, покрити с остъклена глазура, на витрините стана доста трудно за мен да контролирам моето слюноотделяне. Но, благодаря на Бога, имам тази прекрасна рецепта за направа на глазура за торта, с която мога да направя същата красива шоколадова глазура. И въпреки, че това е най-простият вариант, как да направите лед за торта, но ми харесва и е особено приятно да си вземам любимите шоколадови кифли – просто не откъсвайте очите. И ако и вие искате да направите нещо вкусно тази вечер, с удоволствие ще споделя с вас тази проста рецепта за торта за торта.Цел:
За деца
Основна съставка:
шоколад / какао
ястие:
печене / глазура

съставки:

  • Мляко – 4 бр. лъжици
  • Какао – 3 Чл. лъжици
  • Захар – 3 Чл. лъжици
  • Масло – 60 грама

Сервирания: 1

Как да готвя “торта глазура”

Торта глазура - снимка стъпка 1
Подгответе всички необходими съставки. Махнете предварително маслото от хладилника, така че да може да омекне. Именно от това се нуждаем.
Топка глазура - снимка стъпка 2
Захарна смес с какао, разбъркайте добре.
Торта глазура - снимка стъпка 3
Изсипете млякото и разбъркайте, докато стане гладко.
Накрая добавете омекотеното масло. Не се страхувайте, ако не можете да го разбъркате напълно, когато се отоплява, то ще се разтопи.
Торта глазура - снимка стъпка 4
Поставете масата на огъня и го заври, като се разбърква непрекъснато. Ще видите, че постепенно глазурата ще стане гладка и красива.
Точка глазура - снимка стъпка 5
Отстранете черешката от топлината и охладете. Сега може да украсява торти и сладкиши, кифлички и други десерти. Покрийте повърхността на заледяване на десерти трябва да бъде тънък слой, той ще изсъхне достатъчно бързо и десерт може да се сервира.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: