Картофи в униформа в multicrew

Картофи в униформа в multicrew


Всъщност, рецептата за картофи в униформа в мултиваркет е много проста. Но ако сте нови за тази техника, този начин на готвене е за вас!

Описание на приготвянето:

Яке картофи – всички известни гарнитура, която е известна със своята универсалност (в действителност това може да се подава в почти всички топли и студени ястия от месо, риба или зеленчуци) и лекотата на готвене. Но има ситуации, когато достъп до табелата е временно затворена и има само multivarka (например, в страната), поетът казва как да се готви картофи в кожите им в multivarka, особено, защото е много лесно!

1. Първо, измийте много внимателно картофите. Най-доброто от всичко – четка за измиване на съдове.

2. Сега добавете всички картофи в купата на multivark. Поръсете със сол, това ще улесни отлепването на завършените картофи.

3. Напълнете с вода приблизително на едно ниво с картофи.

4. Настройваме режима “Steam cooking”, като готвенето ще ви отнеме половин час.

5. Най-добре е по време на готвенето да отваряте и затваряте капака на мултиварианта периодично и да смесвате картофите.

Това е всичко! Можете също да опитате да се готви картофите в кожата си в “пилаф”, но след това се пържат картофите малко по-долу, или режим “Закаляването”, но след време много готвене ще продължи 40 минути. Така че аз предпочитам тази проста рецепта за картофи в кожите им в multivarka. Опитайте и вие!Цел:
За обяд
Основна съставка:
зеленчуци / картофи
ястие:
Гарнитури
География на кухнята:
Руска кухня

съставки:

  • Картофи – 500 грама
  • Сол – Вкус

Показания: 1-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 76