Сирене супа с пилешки бульон

Сирене супа с пилешки бульон


Сирене супата на пилешки бульон се приготвя много лесно и се превръща в нежна и много вкусна. Той е много популярен и мисля, че не само ще ви обичам с лекота на готвене, но и с ваш вкус.

Описание на приготвянето:

Сирене супа на пилешки бульон е голямо ястие за обяд за цялото семейство. Той се приготвя лесно и бързо. Деликатният и кремообразен вкус на супата ще се хареса не само на възрастните, но и на децата. За супа е прието да сервират бисквити: от бял или черен хляб, обикновено или чесън. Вместо обработено сирене, можете също да използвате твърдо сирене, ще трябва да го изпечете и да го добавите към супата. Така че използвайте тази проста рецепта за готвене супа с пилешка супа като основна супа и експериментирайте: добавете свои собствени съставки и създайте нова рецепта за сирене супа. Успех за теб!Цел:
За обяд
Основна съставка:
зеленчуци / птица / Млечни продукти / сирене / Преработено сирене
ястие:
супи

съставки:

  • Пилешки гърди – 1 брой
  • Моркови – 1-2 броя
  • Картофи – 3 броя
  • Лук – 1 бр
  • Кремообразно сирене – 200 грама
  • Копър зеленчуци, магданоз – 50 грама
  • Сол – 1.5 чаени лъжички
  • Пипер черен млян – 1-2 Pinch (на вкус)

Сервизи: 5-6

Как да готвя “Сирене супа на пилешки бульон”

Сирене супа на пилешки бульон - снимка стъпка 1
Изперете пилешки гърди, поставете ги в тенджера, изсипете около 1,5 литра студена вода и гответе, докато не направите. Месото ще бъде готово за 20-25 минути след варенето.
Сирене супа на пилешки бульон - снимка стъпка 2
Вземаме варена гърда от бульона.
Сирене супа на пилешки бульон - снимка стъпка 3
Ние ще чистим и нарязани малки кубчета зеленчуци, така че те са по-бързо заварени. Но като цяло в нашата супа размерът на рязането не е важен, тк. ние ще направим супа пюре. Разстелете зеленчуците в тенджера с бульон.
Сирене супа на пилешки бульон - снимка стъпка 4
Когато зеленчуците са почти готови, добавете към тях нарязани парчета гърди, сол и добавете пипер.
Сирене супа на пилешки бульон - снимка стъпка 5
Кремовото сирене се нарязва на малки кубчета. Така че той бързо “разпръсне” в супата. Добавете сиренето в тигана и, като разбърквате, гответе, докато сиренето се разтопи напълно. След това победете супата с миксер, доведете до кипене – и можете да сервирате на масата, поръсена с билки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 52