Супа от киселец и спанак

Супа от киселец и спанак


Ако ви харесват леки зеленчукови супи, които перфектно се насищат, но не пречат на храносмилането, тогава супата от киселец и спанак със сигурност ще се насладите. Лесна за приготвяне, лека и вкусна.

Описание на приготвянето:

Супа от киселец и спанак у дома винаги се приготвя много бързо и се яде още по-бързо. Това е много лек и всъщност в топлината в охладената форма също е много добро. Освен това, без да губи своята полезност, тя също съдържа малко калории, а това е и голям плюс в навечерието на откриването на плажния сезон. Аз готвя на пилешки бульон – супата се оказва по-задоволителна, но можете да готвите и обикновено във водата, тогава ще получите невероятно лека диета. Рецептата за супа от киселец и спанак – вашето внимание:

1. Поставете бульона на огъня.

2. Докато бульонът се нагрява, нека да се погрижим за останалото. За да направите това, всички зеленчуци и зеленчуци са добре измити и почистени.

3. Спанакът и киселото мляко се раздробяват и смесват в отделна купа. Лук и моркови фино нарязани и изпратени на тиган с масло пържени.

4. Сега една важна точка – зеленчуци на вкус (имах кориандър и магданоз), както и подправки, сол и черен пипер, добавете към вече тоста смес в тиган. Разбъркайте, за да не изгорите.

5. Мисля, че по това време бульонът вече започва да балон, затова отстраняваме пяната и поставят бульона първо зелени съставки, после – пържени.

10 минути всички заедно, опитайте отново за сол и черен пипер. Извадете от огъня, подгответе под капака – и го поднесете на масата.

Трябва да е ароматно и пролетно леко ястие. Мисля, че ще ви хареса такава бърза и лесна рецепта за готварска супа от киселец и спанак и ще угодите на роднините си по-често с витаминна вечеря. 🙂Цел:
За обяд / Обяд за 30 минути
Основна съставка:
зеленчуци / киселец / спанак
ястие:
супи
География на кухнята:
Руска кухня

съставки:

  • Пилешки бульон – 500 милилитра
  • Спанак – 60 грама
  • Сорел – 60 грама
  • Моркови – 20 грама
  • Лук – 20 грама
  • Зелените – 60 грама

Сервизи: 2-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =