Супа от замразена киселец

Супа от замразена киселец


Ако изведнъж се оказва в материалните запаси от замразена киселец – дълго минало време, за да се отърват от него, и тази проста рецепта за супа от киселец замразени ви помогне с това.

Описание на приготвянето:

През пролетта самата душа иска да направи супа от замразен киселец у дома, защото е бърза, необичайна и вкусна! Такава супа се приготвя по-бързо от класическата зелена супа, но вкусът е абсолютно нисък.

Така че, рецептата за супа от замразени киселец:

1. Поставяме вода върху печката с пиле, нарязани на произволни парчета. Подгответе бульона за около 10 минути при висока температура и след това намалете топлината и отстранете пяната.

2. Докато се приготвя бульон, ще вземем киселеца от фризера и ще оставим малко размразяване. Моят картоф, ние го чистим, и го нарязани произволно. Когато извадим пяната от супата, така тя веднага се хвърли в тигана.

3. Лук и магданоз (както и всички зеленчуци и подправки по Ваш вкус) за тази рецепта за супа от замразена киселец изпращаме до блендер, където са нарязани на ситно.

4. Щом картофите станат меки, хващаме пилето и картофите от бульона. Картофите се разбиват, или ги изпращаме и в блендер.

5. Ние изпращаме картофено и зеленчуково пюре до бульон, като внимателно разбъркваме. Ние го вкус – сол, черен пипер, ако е необходимо – и го оставете да стои на малък огън за още пет минути.

6. И сега хвърля смес кипене на нашата замразени киселец смесете само за няколко минути – и можете да се обадите на семейството на масата.

Харесва ми тази проста рецепта за супа от киселец замразени като им Деми – ако извадите пролетна зеленина, и да го замени с лук и моркови zazharki – тази супа може да се приготви и зимата. Успех при приготвянето и приятен апетит!Цел:
За обяд / Обяд в бързаме
Основна съставка:
зеленчуци / киселец / зеленина
ястие:
супи
География на кухнята:
Руска кухня
диета:
Курсове за хранене / Вегетарианска храна

съставки:

  • Пиле – 500 грама
  • Вода – 2 литра
  • Сорел замръзнал – 100 грама
  • Зелен лук – 100 грама
  • Магданоз – 50 грама
  • Картофи – 2 броя

Сервирания: 3-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 74 =