Vertuta с тиква

Vertuta с тиква


Да се ​​направи така необичайно за вечеря? Какво ще угоди на неочакваните гости? Тези въпроси се задават от всяка домакиня. Не е лош вариант – връх с тиква вкъщи.

Описание на приготвянето:

Пълненето на револвера може да е съвсем различно, но ви съветвам да го приготвите с тиква. Оказва се, че е невероятно вкусно и най-важното – полезно!Цел:
За обяд
Основна съставка:
зеленчуци / тиква
ястие:
печене / vertuty

съставки:

  • Брашно – 500 грама
  • Вода – 200 грама
  • Сол – 1 чаена лъжичка
  • Растително масло – 100 грама
  • Тиквено – 500 грама

Сервирания: 4

Как да готвя “Vertuta с тиква”

Vertuta с тиква - снимка стъпка 1
1. Да започнем … Приготвяме тестото: смесете брашното, водата, солта и растителното масло. Тестото се оказва строго и задължително условие – топла вода.
Vertuta с тиква - снимка стъпка 2
2. Изцедете тестото и поставете тиквата върху голяма ренде. Можете да добавите и ябълки. След това, навийте тестото като кнедли и олио на основата с растително масло. Разтопете тиквата на повърхността равномерно и внимателно изсипете със захар.
Vertuta с тиква - снимка стъпка 3
3. Свалете ролките и закопчайте ръбовете. Поставете ги на лист за печене, предварително намазан. Фурната се загрява до 220 градуса и я изпраща на върха. Те се пекат за не повече от 35 минути.
Vertuta с тиква - снимка стъпка 4
4. Можете да сервирате с тиква с тиква у дома с конфитюри, кондензирано мляко или плодове. Аз и моето семейство обичаме револвера като самостоятелно ястие без добавки. Имате хубав чай!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 3