Пилаф с гъби в мулти-марка

Пилаф с гъби в мулти-марка

Пилаф с гъби в мулти-марка


Голяма рецепта за пилаф, който е подходящ за гладно или като вегетарианец. Опитайте го, защото е невероятно вкусна, отлично диверсифицира ежедневното меню и всички ще го харесат.

Описание на приготвянето:

Ако търсите нещо ново, което ще бъде в състояние да разнообрази вашата диета, но това е вкусна и питателна, тази проста рецепта за пилаф с гъби в multivarka което ви трябва. Несъмнено бихте искали това вкусно ястие, защото ще готвим традиционния ориз и ще добавим шампанско, ще се окаже невероятно сочно и ароматно. Повярвайте ми, семейството ви ще бъдат приятно изненадани от това необичайно решение, тъй като всички гъби и пилаф е един от любимите ни ястия, а заедно те произвеждат голям резултат. И благодарение multivarka процес на готвене, ще бъдат намалени от време на време, защото това е едно прекрасно чудо на технологията може да бъде незабавно и се запържва, и се задушава, и се готви, така че ние ще бъдем в състояние да се справи с всичко, без затруднения. Остава само внимателно да прочетете рецептата за готвене на пилаф с гъби в мултифарк и вие можете спокойно да се справите с бизнеса.Цел:
За обяд / За вечеря / Полезен обяд
Основна съставка:
зърнени храни / ориз
ястие:
Горещи ястия / пилаф
диета:
Диетична храна / Вегетарианска храна

съставки:

  • Ориз – 1 чаша
  • Шампиони – 500 грама
  • Морков – 1 брой
  • Лук – 1 бр
  • Вода – 2 чаши
  • Растително масло – Вкус
  • Сол – Вкус
  • Подправки – Вкус

Сервизи: 5-6

Как да готвя “пилаф с гъби в multivark”

Пилаф с гъби в мултифарка - фото стъпка 1
Така че, нарязани лук в малки кубчета, и морков три на голям ренде, поставени в mulvark. Задайте режима “Печене” и ги изпържете до златисто кафяво. Сега добавете нарязани шалове и продължете да ги изпържете, докато гъбите изпарят излишната влага.
Пилаф с гъби в мулти-маркера - снимка стъпка 2
Фигура измиване и разпространение в multivarku, се добавя вода, така че течността се повиши над ориза приблизително 1-1.5 cm, сол и подправки сезона с пилаф.
Пилаф с гъби в multivark - фото стъпка 3
Включваме режима “Пилаф” и чакаме техникът да свърши работата си. Завършената пилаф е изработена върху плочи, украсени с пресни зелени. Бон апетит!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1